Close button

"Динамо" запропонували віддати за форварда "Дніпра-1" відразу двох гравців

"Динамо" запропонували віддати за форварда "Дніпра-1" відразу двох гравців
Фото: cdn.footboom.net

Футбольний агент В'ячеслав Заховайло, відомий по співпраці з Сергієм Рибалкою та Русланом Ротанем, запропонував київському "Динамо" нестандартну схему посилення атаки нинішнім форвардом "Дніпра-1" Артемом Довбиком, повідомляє Сегодня.

"Подивився статистику ТТД в матчі"Дніпро-1"-"Динамо". Несподіваний висновок зробив для себе. Я б Довбика обміняв на Супрягу і дав би в доважок Русина", - написав у себе в "Facebook" Заховайло, назвавши 23-річного Довбика "українським Лукаку"
Артем Довбик

Артем Довбик / Фото: Офіційний сайт СК "Дніпро-1"

На заперечення читачів, мовляв, "Динамо" потрібно купити адекватного нападника рівня Бангури або Мбокані, Заховайло відреагував наступним чином:

"Щоб щось купити, треба щось продати! Аксіома професійного клубу. Або обміняти, що в сучасних фінансових умовах для"Динамо"вигідно".

Відзначимо, що аналітики порталу "Тransfermarkt.de" оцінюють Довбика в 400 000 євро, його контракт з "Дніпром-1" діє до кінця 2023 року. У поточному сезоні він забив свій клуб 9 голів в 23 матчах.

Додамо, що в суботу після відмашки Довбика перелом носа отримав захисник "Динамо" Забарний. Форвард дніпрян був видалений, а кияни виграли той матч 2-0.

До того ж нещодавно форвард збірної України розповів про те, що йому доводиться розмовляти в Дніпрі російською мовою

Новини

Популярні теми форуму

analytics