Close button

Мільйони на сім'ю: стали відомі витрати Дієго Марадони

Мільйони на сім'ю: стали відомі витрати Дієго Марадони
Фото: REUTERS / Christopher Pike

Дієго Марадона не скупився перед смертю. Як стало відомо "La gazzetta dello Sport", за останні шість років життя легендарний аргентинець витратив на своїх рідних і близьких біля 5 мільйонів доларів, повідомляє Сегодня.

Повідомляється, тільки в період з 2014 по 2020 рік пожертвування аргентинця родичам та близьким склали $ 4,6 млн. Марадона оплачував автомобілі, квартири, відпустки, медичні страховки, візити до фахівців, витрати на харчування, рахунки за послуги перукаря та косметичні послуги й навіть телефонні рахунки.

Нагадаємо, Марадона помер 25 листопада у віці 60 років в результаті гострого набряку легенів, викликаного хронічною серцевою недостатністю. У серці Дієго виявили дилатаційну кардиомиопатию - патологію, що приводить до збільшення камер серця та має безліч причин. Серце Марадони було в два рази більше звичайного, і воно збережено для вивчення.

Відзначимо, що Марадона залишив після себе п'ять офіційно визнаних дітей і ще стільки ж намагаються довести свої родинні зв'язки. На статок Марадони претендують 16 родичів.

Спадщина Марадони оцінюється в 40 мільйонів доларів. Серед його активів - п'ять будинків, розміщених від Буенос-Айреса до Дубая, багатотисячні контракти та цінні папери, ціле зібрання розкішних автомобілів, а також колекція коштовностей, серед яких є кільце з діамантами вартістю 300 тисяч євро, яке йому подарували в Білорусі.

Новини

Популярні теми форуму

analytics