Close button

Тренер ПСЖ про матч з "Баварією": "Я немов варився живцем"

Тренер ПСЖ про матч з "Баварією": "Я немов варився живцем"
Фото: imgresizer.eurosport.com

Напередодні, 13 квітня, "Баварія" в матчі-відповіді 1/4 фіналу Ліги Чемпіонів переграла ПСЖ (1-0), але, за результатами двох ігор до півфіналу вийшли французи, повідомляє Uefa.com.

- Складно насолоджуватися грою, коли стоїш біля бровки, але я намагаюся. Щоразу з боку здається, що я зберігаю холоднокровність, але всередині мене все вирує. Це той самий адреналін, який всі так люблять. Сьогодні ми побачили фантастичний матч. Коли я сидів удома без роботи, саме такого адреналіну мені й не вистачало. Звичайно, я нервував, мова ж про головний клубний турнір. Я немов варився живцем. Під час гри ми докладали багато зусиль для того, щоб поправити свою розстановку на полі. Щоб поліпшити картину гри, особливо на флангах. На цього разу ми вже не дозволили супернику так часто вдиратися в наші володіння на високій швидкості. Шкода, що самі не забили, але зараз ми все одно дуже раді тому, що відбувається, - зазначив після матчу наставник парижан Маурісіо Почеттіно.

- Ми добре зіграли, вся команда дуже старалася. Ми обіграли кращу команду минулого сезону (саме "Баварія" є чинним переможцем Ліги Чемпіонів, - прим.) і зробили крок у півфінал. Думаю, ми все це заслужили, - поділився емоціями нападник ПСЖ Анхель Ді Марія

Новини

Популярні теми форуму

analytics