Close button

Бокс: Гвоздик заявив, що може повернутися на ринг

Бокс: Гвоздик заявив, що може повернутися на ринг
Фото: images.unian.net

Український боксер, екс-чемпіон світу за версією WBC в напівважкій вазі, Олександр Гвоздик назвав умову для свого повернення на ринг. За словами "Гвоздя", такий варіант розвитку подій можливий, проте малоймовірний, повідомляє Телеграф.

Олександр в інтерв'ю "Luckypunchnet" повідав, що після чемпіонського поєдинку Власов - Сміт, в якому переміг американець, він постебався з фанатів, які вірять в його повернення на ринг. Олександр опублікував пост, в якому запевнив, що йому обіцяють бій з переможцем цієї сутички, однак насправді справи йдуть інакше.

- Насправді цей пост в якійсь мірі стьоб. Я знаю, як працює цей спорт, бізнес. Я знаю реалії на сьогоднішній день в моїй вазі, зокрема, для мене. Це був гумор, що мені хтось зробить бій зі Смітом. Я прекрасно розумію, що нічого подібного не станеться, - заявив Гвоздик.

Олександр також додав, що не виключає свого повернення на ринг, однак виходячи з реальності це малоймовірно.

- На сьогоднішній день умови, щоб я повернувся, такі, що мені і третю частину не запропонують таких умов. Відповідно, я навіть не бачу сенсу про це говорити. Це повинно бути гідна фінансова винагорода, якої на сьогоднішній день бути не може, - підсумував боксер.

Свій останній поєдинок Олександр програв нокаутом росіянинові Артуру Бетербієву, який став об'єднаним чемпіоном WBC і IBF. Періодично українець натякає на своє повернення.

Новини

Популярні теми форуму

analytics