Close button

Ліквідацію банку сина генпрокурора Пшонки скасовано

Ліквідацію банку сина генпрокурора Пшонки скасовано

Окружний адмінстративний суд Києва скасував державну реєстрацію припинення юридичної особи ПАТ "БГ Банк" (запис від 29 січня 2019 року), повідомляє БiзнесЦензор.

Відповідне рішення суд виніс 9 квітня за позовом Головного управління Державної податкової служби в Києві до приватного нотаріуса.

Згідно з судовими матеріалами, "БГ Банк" має податковий борг на 124,3 млн грн (у т.ч. ПДВ - 67,8 млн грн, з податку на прибуток - 56,2 млн грн, з податку на нерухоме майно - 1, 33 млн грн, по земельному податку - 1,97 млн грн).

Суд встановив, що позивач в лютому 2015 направив відповідачу повідомлення про наявність заперечень проти припинення юридичної особи ПАТ "БГ Банк" у зв'язку з неможливістю провести документальну позапланову перевірку, наявністю податкового боргу, а також неповерненням до контролюючого органу оригіналів документів, що видані платнику податків та його відокремленим підрозділам.

Окружний адмінсуд Києва зазначив, що "повідомлення органу Державної податкової служби яке надійшло до державного реєстратора про наявність заперечень щодо припинення юридичної особи є підставою для відмови в державній реєстрації припинення юридичної особи".

Новини

Популярні теми форуму

analytics