Close button

На акціях на підтримку Навального в РФ затримали понад 1,2 тисячі осіб

На акціях на підтримку Навального в РФ затримали понад 1,2 тисячі осіб

У Росії на акціях протесту прихильників російського опозиціонера Олексія Навального затримали понад 1,2 тисячі осіб. Найбільше затримано в Санкт-Петербурзі - 493 учасника, повідомляє РБК-Украина.

За даними медіа проекту, на 23:10 за київським часом на акціях на підтримку Олексія Навального затримано 1226 осіб. У лідерах Санкт-Петербург. Тут правоохоронці заарештували 493 учасників протесту. Слідом ідуть: Уфа - 91 осіб, Сочі - 51, Воронеж - 46, Казань - 41, Кемерово - 36, Барнаул - 33. У Москві на цю мить затримано 23 учасники протестів.

У більшості міст повідомляється про затримання від одного-двох до кількох десятків людей. Серед звинувачень, які висувають російські правоохоронці, організація мітингів і використання нецензурної лайки в громадських місцях.

Нагадаємо, прихильники опозиціонера оголосили про проведення мітингів на підтримку Олексія Навального 21 квітня в 19:00 за місцевим часом на центральних площах міст Росії. Всього заявлено 165 міст країни. На сайті акції бажання вийти на протести виявили бажання понад 100 тисяч осіб.

Новини

Популярні теми форуму

analytics