Close button

Баскетбол: "Дніпро" втримав перемогу над "Будівельником"

Баскетбол: "Дніпро" втримав перемогу над "Будівельником"
Фото: ФБУ

Напередодні, 27 квітня, чемпіон України "Дніпро" приймав столичний "Будівельник" у домашньому матчі регулярного чемпіонату чоловічої баскетбольної Суперліги, повідомляє ФБУ.

Цю гру господарі проводили без свого американського тандема Террелл — Купер, але навіть за відсутності легіонерської зв’язки у задній лінії змогли виграти першу половину. Команда Дмитра Болдаєва дозволила "розгулятися" на старті матчу Брайсу Джонсону, який приніс "Будівельнику" перші 8 очок. Але господарі відповіли працюючою дальньої "артилерію" та зонним захистом, який став проблемою для команди Ігорса Міглінієкса.

Кияни мали проблеми в нападі, набравши лише 34 очки за першу половину зустрічі. "Дніпро" закинув 7 з 16 триочкових та класно рухав м’яч оформивши 14 передач за половину при 14 влучних кидках з гри. Все це дозволило господарям виграти стартову чверть +9 та піти на велику перерву за 8 очок переваги.

"Дніпро" продовжував гнути свою лінію і в третій чверті, по ходу якої зміг навіть збільшити свою перевагу до 13 очок. Але в заключній десятихвилинці дніпряни почали більше помилятися, гірше захищалися та, в цілому, провели найгірший відрізок матчу. Це призвело до того, що кияни змогли декілька разів наблизитись до суперника на дистанцію 1 очка, але на більше не спромоглися.

Команда Ігорса Міглінієкса також відіграла не ідеально, припустившись втрат та не влучивши штрафні на останніх хвилинах. Тож "Дніпро" втримав переможний рахунок і втретє в сезоні здолав "Будівельник". 6-матчева переможна серія підопічних Міглінієкса перервалася  на майданчику чинного чемпіона.

Таким чином "Дніпро" має 26 перемог та займає поточну другу сходинку у таблиці, "Будівельник" з 21 перемогою знаходиться на шостій позиції. 

Найкращий гравець

В’ячеслав Бобров, вийшовши з лави, продемонстрував ефективну гру: за 23 хвилини український форвард набрав 13 очок, зробив 7 підбирань, а його рейтинг ефективності становив 20 балів.
 Суперліга. Регулярний чемпіонат 27 квітня.

Дніпро, СК "Шиннік"

    "Дніпро" — "Будівельник": 87-82 (26-17, 16-17, 26-21, 19-27)

Новини

Популярні теми форуму

analytics