Close button

Захисник "Реала" Варан: "Матч з "Челсі" стане нам уроком"

Захисник "Реала" Варан: "Матч з "Челсі" стане нам уроком"
Фото: UEFA Champions League

Напередодні, 27 квітня, в першому півфінальному матчі чоловічої футбольної Ліги Чемпіонів "Реал" зіграв внічию з "Челсі": 1-1, повідомляє УЄФА.

- Ми добре почали матч, перші 20-25 хвилин грали просто чудово, забили м'яч, могли забити більше. Суперник відігрався за рахунок "стандарту". Знали, що матч буде важким. Це тільки половина шляху. У середу на нас чекає ще одна непроста зустріч. Знали, що повинні грати максимально близько до свого кращого рівня та сміливо діяли з перших хвилин. Не вистачало останнього пасу, який міг би дозволити нам виходити на більш вигідні позиції для взяття воріт, але в цілому ми зіграли добре, - зазначив після матчу капітан лондонців Сесар Аспілікуета.
- Мені здається, матч можна розділити на два абсолютно різних тайми. Вони здорово почали гру і тиснули на ворота, що в підсумку принесло їм успіх. Але завдяки точному удару Каріма ми повернулися в гру, і другий тайм провели набагато краще. Ми не могли зламати їх оборону нашими передачами. Було непросто справлятися з їх тиском. Це повинно послужити нам уроком. У матчі-відповіді ми повинні бути готові з самого початку. Бензема часто вирішує результат таких матчів. Він змінив динаміку гри. Ми чудово знаємо, на що він здатний, і він здорово нам допомагає. На цій стадії турніру багато що залежатиме від нашого фізичного і психологічного стану. Потрібно виграти матч-відповідь, - поділився емоціями захисник "Реала" Рафаель Варан.

Нагадаємо, матч-відповідь команд пройде 5 травня.

Новини

Популярні теми форуму

analytics