Close button

Лідеру "Динамо" та кандидату у збірну України потрібна операція

Лідеру "Динамо" та кандидату у збірну України потрібна операція
Фото: football24.ua

Одному з ключових гравців київського "Динамо" Віталію Буяльському потрібна операція. Він грає з травмою, проте попрохав тренерський штаб дозволити йому дограти сезон. "Динамо", хоч і стало чемпіоном, проте ще не виграло Кубок країни, фінал якого пройде в Тернополі 13 травня, повідомляє Главком.

- Буяльський потребує операції на щиколотці, але сказав, що вважає за краще грати і почекає до кінця сезону. Якщо буде хірургічне втручання, він пропустить до трьох місяців. Це підкреслює те, що я хотів змінити в гравцях. Всі хочуть бути частиною команди. Вони розуміють, що їх місце може зайняти конкурент у будь-який момент. У минулому році у футболістів "Динамо" не вірили. Всі стверджували, що "Шахтар" дуже хороший, і наші футболісти прийшли до висновку, що не можуть піднятися вище другого місця. Я змусив їх думати по-іншому. Повернув гравцям упевненість і переконав їх працювати більше,  – розповів головний тренер "Динамо" Мірча Луческу "gsp.ro".

У поточному сезоні Віталій Буяльський провів 32 матчі в складі "Динамо", забив шість м’ячів та зробив дев’ять гольових передач. За думкою багатьох експертів, гравець заслуговує на виклик до національної збірної України, втім Андрій Шевченко зазвичай оминає "динамівця" своєю увагою. 

Новини

Популярні теми форуму

analytics