Close button

Чемпіонат Європи з бадмінтону: невдалий старт українського дуету

Чемпіонат Європи з бадмінтону: невдалий старт українського дуету
Фото: prosportua.com

На чемпіонаті Європи з бадмінтону в Києві завершився черговий матч за участю українців, повідомляє Prosportua.

У першому раунді міксту дует Валерій Атращенков/Єлизавета Жарка програв восьмий сіяної парі з Франції Ронан Лабар/ Анне Тран: 13-21, 20-22.

У першому сеті українці поступилися "без варіантів", стартувавши з рахунку 0-11. Але в другому, перебуваючи за крок від поразки (16-20), ледь не врятували матч. Вони відіграли чотири очки поспіль, після чого виник дуже спірний епізод, коли волан за рахунку 20-20, після удару француза, нібито потрапив в лінію. Як би там не було, спірне очко присудили французам, а наступне, переможне, вони виграли вже переконливо.

Нагадаємо, чемпіонат Європи стартував у Києві 27 квітня й триватиме до 2 травня. У перший змагальний день українка Наталія Войцех здолала швейцарку Женжіру Стадельман: 19-21, 21-15, 21-17, пара Анастасія Прозорова - Валерія Рудакова поступилася француженкам Емілі Лефель - Анне Тран: 8-21, 10-21. Також українські чоловіки: Іван Дружченко та Олександр Колесник не змогли здолати Філіпа Біркера та Домініка Стіпсітса з Австрії: 10-21, 23-25. А ось Поліна Бугрова і Марія Столяренко були сильнішими ірландок - Кейт Фрост та Мойї Раян: 21-17, 21-19.

Новини

Популярні теми форуму

analytics