Close button

Ліга Чемпіонів: українець Зінченко кращий за Кіліана Мбаппе

Ліга Чемпіонів: українець Зінченко кращий за Кіліана Мбаппе
Фото: cdn.footboom.net

Український футболіст Олександр Зінченко отримав найвищу оцінку серед захисників "Манчестер Сіті" за перший матч 1/2 Ліги чемпіонів, в якому його команда на виїзді обіграла ПСЖ: 2-1, повідомляє Сегодня.

Нагадаємо, в Парижі Зінченко вийшов на заміну на 61-й хвилині, коли "МанСіті" програвав 0-1. Після появи українця гості забили два м'ячі, причому де Брейне зрівняв рахунок з передачі Олександра, і здобули вольову перемогу.

Аналітики "WhoScored" оцінили дії Олександра в 6,8 бала. З 25 передач капітана збірної України 24 були точними (96%), також він виграв два єдиноборства з двох.

Для порівняння, в ті ж 6,8 бала, що і Зінченко, оцінили гру лідера ПСЖ Неймара, якого напередодні Луческу назвав найкращим футболістом світу. А одноклубник бразильця, найкоштовніший гравець планети Мбаппе, який провалив вчорашній поєдинок, отримав менше – 6,4 бала.

А найкращим гравцем матчу став алжирець Ріяд Марез (8,7), який забив переможний для "Манчестер Сіті" гол зі штрафного.

608a375374712.jpg

Матч-відповідь "Манчестер Сіті" – ПСЖ відбудеться 4 травня. Переможець цієї пари у фіналі Ліги чемпіонів зустрінеться з кращим у протистоянні "Реал" – "Челсі", перший поєдинок яких в Мадриді завершився внічию 1-1.

Новини

Популярні теми форуму

analytics