Close button

Копа Лібертадорес: "гольове свято" та три м'ячі у меншості

Копа Лібертадорес: "гольове свято" та три м'ячі у меншості
Фото: www.semana.com

Сьогодні, 29 квітня, у групі "F" чоловічого футбольного Копа Лібертадорес уругвайський "Насьйональ" приймав колумбійський "Атлетіко Насьйональ", повідомляє CONMEBOL Libertadores.

Ця гра має запам'ятатися любителям футболу, адже у ній було забито одразу 8 голів! 

Ще напочатку зустрічі команди обмінялися голами: на 8-й хвилині Баррера вивів уперед колумбійців, а на 12-й Берхессіо рахунок зрівняв. 

Основні ж події тайму припали на останні 5 хвилин. Спочатку Гусман Корухо на 42-й отримав пряму червону картку та залишив уругвайців у меншості, потім Андрес Андраде на 45+2-й повернув лідерство колумбійцям. Однак ще до перерви - на 45+4-й хвилині Леандро Фернандес відновив рівність. 

Більш того, не дивлячися на гру у меншості, у другому таймі "Насьйональ" впевнено вийшов уперед, завдяки двом голам Гонсало Берхессіо (на рахунку 36-річного аргентинця, відомого в Європі по виступам за французький "Сент-Етьєн", три голи у цьому матчі). 

Однак автогол Оріуели на 74-й хвилині та другий м'яч Баррери на 85-й, дозволяють колумбійцям врятувати нічию: 4-4.

"Атлетіко Насьйональ" з 4 балами очолює групу "F", а "Насьйональ" набирає своє перше очко на груповому раунді та займає поточну третю сходинку у квартеті. 

Новини

Популярні теми форуму

analytics