Close button

Тренер "Зорі" Скрипник: "Судді не викликають у мене поваги"

Тренер "Зорі" Скрипник: "Судді не викликають у мене поваги"
Фото: umoloda.kiev.ua

Головний тренер луганської "Зорі" Віктор Скрипник прокоментував поразку своєї команди в скандальному матчі з донецьким "Олімпіком" (1-2):, повідомляє ФК "Олімпік".

- Триває все це вже багато матчів. Не підряд, але мені шкода своїх хлопців. Нічого, все одно будемо третіми. Ми підходимо туди, вище, нам дають "понюхати", але нервів вже не вистачає. Боремося з вітряками. Всі все розуміють, але якось так у нас... Ніяких коментарів, нічого з боку арбітрів. Комусь так потрібно. Запитуйте у судді. Це не перший випадок такій. Епізод з голом? Ви з мене витягаєте ось це все, а потім попередження клубу дають. Мені шкода хлопців. Ми стоїмо на цьому місці, ми його захистимо (мається на увазі збереження третього місця в таблиці УПЛ, - прим.).
Так теж не можна знущатися просто від гри до гри. Минулий сезон, тепер знову. Ви ж, журналісти, рахуєте, скільки очок відбирають. Ми боремося з цим другий рік. Свою мету ми виконаємо. А календар - це взагалі нонсенс. Потім цих хлопців хочуть в збірну викликати. А як він буде грати в збірній, якщо цілий місяць грає через другий день на третій. І всі матчі - вирішальні. І півфінал Кубка, і зараз призові місця. А потім в збірній скажуть, мовляв, не підходить. Хлопці горять, хочуть, щоб їх в збірну викликали, щоб увагу звернули. А як вони себе покажуть, якщо вони вичавлені.
І судді ще так працюють. Хлопців шкода. Який футбол, якщо все складається з таких рішень - там пересмикнув, там видалив, там поставив. Починається ця "кінозала" (мається на увазі система відеоповторів VAR, - прим.). Марення божевільного. Суддя повагу повинен викликати, а у мене вони не викликають повагу.

Новини

Популярні теми форуму

analytics