Close button

Баскетбольна Суперліга: неочікувана перемога "Миколаєва"

Баскетбольна Суперліга: неочікувана перемога "Миколаєва"
Фото: ФБУ

Напередодні, 28 квітня, у рамках регулярного чемпіонату чоловічої баскетбольної Суперліги 8-ма команда чемпіонату України - "Черкаські мавпи" гостювала в головного аутсайдера сезону - БК "Миколаїв", повідомляє ФБУ.

Хід матчу

Перша половина залишилася за "Миколаєвом", хоча гості були кращими під щитами – 21 підбирання проти 19 і в командній грі – 8 передач проти 6. Проте, в свою чергу господарі стріляли значно влучніше. Їм вдалося реалізувати 22 кидки, з яких 6 триочкових. "Мавпи" відповіли 17-ма потрапляннями, з яких лише 2 з дальньої. Не поступитися за підсумками двох 10-хвилинок більш серйозно, черкащанам допомогла дисципліна – 8 балів до активу вони набрали з лінії, "корабели" – 1.

З перевагою +7 "Миколаїв" розпочинав другу половину. В третій чверті дабл-дабл оформив один з лідерів команди Едріан – 27 очок + 10 підбирань. Такий внесок допоміг "корабелам" зберегти невелику перевагу в 3 бали перед заключною частиною і надихнув партнерів на останній ривок. "Миколаїв" повністю переграв суперника у вирішальний частині. Господарі закинули 10 разів з 20 спроб, тоді як "мавпи" продемонстрували жахливу реалізацію – 3 влучання з 15 кидків.

Як підсумок, перемога господарів: 94-81. В іншому матчі дня "Харківські соколи" переграли "динамівців" Одеси: 79-72.

Суперліга. Регулярний чемпіонат

Миколаїв. СК "Надія"   

"Миколаїв" – "Черкаські Мавпи": 94-81 (30-24, 21-20, 22-26, 21-11)

Новини

Популярні теми форуму

analytics