Close button

"Сліпому видно, а глухому - чутно": президент "Олімпіка" виступив на КДК

"Сліпому видно, а глухому - чутно": президент "Олімпіка" виступив на КДК

Президент донецького "Олімпіка" Владислав Гельзін прокоментував засідання КДК УАФ, яке відбулося 29 квітня по підсумками розгляду скандального інциденту з його участю в "донецькому дербі" проти "Шахтаря", повідомляє Sport.ua.

- КДК сьогодні відбувся, я на ньому теж був присутній і виступив зі своєю думкою. Були заслухані всі думки, КДК їх прийняв до уваги й пішов на паузу, щоб пізніше прийняти остаточне рішення з цього питання.
Безумовно, це були емоції, за які я вибачився. Шкодую що вони виплеснулися назовні і я дав привід для подібного скандалу. Але ж сама суть проблеми від цього теж не змінюється, від того, що відбувається в суддівському корпусі.
Як кажуть, сліпому видно, а глухому - чутно. Вважаю, що все зводиться суто до особистої помсти Баранки (Франческо Баранка, глава комітету з етики та чесної гри УАФ, - прим.) на адресу футбольного клубу "Олімпік" й мене особисто. Вважаю, що він заангажований в цій справі. Ми привели КДК свої аргументи, приклади з історії чемпіонатів світу, коли були емоційні випади на адресу суддів, але про дискваліфікацію не йшлося. Всі звинувачення, по суті, "висмоктані з пальця". Були зібрані всі мої висловлювання за чотири минулих роки й ними мене звинувачують, - сказав Гельзін.

Нагадаємо, шостого березня, після гри 17-го туру УПЛ "Олімпік" - "Шахтар" Гельзін увірвався в суддівську кімнату, а потім вжив матюки в прямому ефірі.

Нагадаємо, напередодні тренер луганської "Зорі" залишився незадоволений суддівськими рішеннями вже в матчі проти донецького "Олімпіка"

Новини

Популярні теми форуму

analytics