Close button

"Червоний" рівень епіднебезпеки в Житомирській області скасовано

"Червоний" рівень епіднебезпеки в Житомирській області скасовано

Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій (ТЕБ і НС) скасувала "червоний" рівень епідеміологічної небезпеки в Житомирській області, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Сьогодні відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. За результатами Державна комісія вирішила скасувати з 00 години 00 хвилин 05 травня 2021 року "червоний" рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території Житомирської області та застосувати на території Житомирської області обмежувальні протиепідемічні заходи, передбачені для "жовтого" рівня епідемічної небезпеки", - написав міністр Кабінету Міністрів Олег Немчінов у Telegram-каналі.

Як раніше повідомляв головний державний санітарний лікар України Віктор Ляшко, у зв'язку з перевищенням епідпорога захворюваності грипом і ГРВІ на 5% у Житомирській області має бути встановлений "помаранчевий" рівень епідемічної небезпеки. В разі стабілізації показника захворюваності грипом і ГРВІ регіон автоматично зможе перейти до "жовтого" рівня епідемічної небезпеки.

Новини

Популярні теми форуму

analytics