Close button

У Києві затримали ветерана АТО Маймана, з яким бився Кива

У Києві затримали ветерана АТО Маймана, з яким бився Кива

У Києві у вівторок ближче до півночі затримали ветерана АТО Михайла Маймана, який минулого року побився з нардепом Іллею Кивою. Про це в Facebook заявив Олександр Довгий, повідомляє Сегодня.

За його словами, поліцейські зупинили автомобіль під керуванням Маймана, повалили на землю двома екіпажами, зламали палець і наділи наручники.

Авто зупинили через невключений поворотник. Майман відмовився надати документи і на нього було складено два протоколи – за дрібне хуліганство і непокір поліції.

Що говорив Майман про бійку з Кивою

У січні минулого року він був у кафе "MOCCO" з друзями, а позаду нього сидів Ілля Кива, який попросив його зупинитися в грубій формі. Потім Кива підійшов до нього і вдарив головою в ніс, сказавши, що "відріже голову і зажене міліцією".

"Я не стримався, відштовхнув його від себе. А ця людина написала заяву зараз, що я його побив, у нього розбита губа. Я нормальний чоловік і ніколи не було таких ситуацій. Якщо чоловік говорить, то він повинен робити. Таких людей, як Ілля Кива, які кидаються на людей і б'ють їх, не повинно бути у Верховній Раді ", – коментував Майман бійку з Кивою.

Новини

Популярні теми форуму

analytics