Close button

Модний педикюр: 8 ідей для цього літа

60abd161d43a5.png.webp

Влітку 2021-го з ним все просто: більшість стильних ідей легко повторити і без походу в салон. Тому запам'ятовуємо головні кольори та тренди педикюру, щоб вже зараз готуватися до сезону босоніжок, повідомляє Сегодня.

Nude

60abcad62dd92.jpg.webp
Фото: instagram.com/honeywhodoyournails

Головний тренд весняно-літніх показів – нігті натурального бежевого відтінку. З таким педикюром з'явилися моделі на шоу Chanel, Burberry і Dior. Можна обрати нюдовий лак, нанести тільки базу або взагалі відмовитися від покриття.

Зелений

60abcad62bb44.jpg.webp
Фото: instagram.com/marianne_theodorsen

Від зелених клатчів Bottega Veneta шаленіють всі знаменитості, зелені піджаки раз у раз з'являються в стрітстайл-хроніках Нью-Йорка, а стилісти надихаються цим кольором, створюючи образи своїм зірковим клієнтам. Коротоше, це must, як не подивись.

Френч

60abcad62b0d1.jpg.webp
Фото: instagram.com/honeywhodoyournails

Цього сезону робимо подвійний французький манікюр, а нігті на ногах покриваємо класичним. Виходить жіночно, вишукано і дуже красиво.

Корейський дизайн

60abcad630a85.jpg.webp
Фото: instagram.com/krasnyspace

І тут є, де розгулятися. Можна домогтися делікатного райдужного сяйва, прикрасити нігті розсипом каменів або навіть металевими елементами. Правда, якщо педикюр вийде досить об'ємним, носити його можна тільки з відкритим взуттям.

Котяче око

60abcad622638.jpg.webp
Фото: instagram.com/banara9

У 2021-м котяче око повертається, особливо в педикюрі. Найкраще підійдуть соковиті літні кольори – трави, лимона, малини. Ще одне універсальне рішення зі світових подіумів. Пасує до всього, але найкрутіше виглядає з мінімалістичним босоніжками або прозорими мюлямі.

Лак у тон взуття

60abcbb45324a.jpg.webp
Фото: instagram.com/semilac

Перш ніж вирушати на педикюр, задумайтеся, яке взуття або аксесуар ви плануєте носити влітку найчастіше. Педикюр, який збігається за кольором з якою-небудь деталлю в образі – справжній хіт!

Новини

Популярні теми форуму

analytics