Close button

Вся правда про масла в догляді за волоссям

Вся правда про масла в догляді за волоссям

Масла - це живильний компонент, який складається з рослинних жирів. У трихології масла використовують для живлення волосся, надання йому м'якості, еластичності і шовковистості. Але чи всі вони корисні і яким віддати перевагу, повідомляє РБК-Украина.

На це питання відповіла в Instagram трихолог Лариса Пономаренко.

Звичайно, не всі масла відповідають цим вимогам. Після використання деяких масел волосся стає жирним або, навпаки, з'являється сухість.

Масла з супермаркету

Ці масла придатні в їжу, але не для нанесення на волосся. Саме після них неможливо відмити волосся. Масла для волосся мають гідролізовану форму, що дозволяє обволікати волосся, при цьому не залишаючи жирності на поверхні.

Соняшникова олія

Не використовуйте її - ні на волосся, ні на шкіру. Вона дуже сушить.

Реп'яхова олія

Хтось колись сказав, що від неї добре росте волосся. Спеціаліст запевняє, що не знає жодної людини, яка відростила волосся на реп'яховій олії.

Кокосова олія

Не ведіться на рекламу! Особливо, якщо у вас сухе волосся. З кінчиками можете відразу попрощатися, вони засіють все навколо. Тверді масла (кокоса, макадамії, ши) добре закривають кутикулу волоса, але не несуть в собі ні краплі вологи. Волосся стає ламким.

Масла авокадо, оливки, марули, льону, аргани - найцінніші масла для волосся. Продукція з цими компонентами гарантує прекрасний результат (зрозуміло, і від виробника залежить). Масла хорошої якості не можуть бути дешевими. Це незаперечний факт.

Новини

Популярні теми форуму

analytics