Close button

Чоловіка оштрафували за порнофото на сайті знайомств

Чоловіка оштрафували за порнофото на сайті знайомств

Суд оштрафував на 20 тисяч гривень жителя села Абазівка під Полтавою, який опублікував на сайті секс-знайомств фото свого статевого органу. Це виявилося не єдиним виявленим правоохоронцями правопорушенням селянина, повідомляє Страна.ua.

Коли поліція завітала в його будинок з обшуком, у зловмисника виявили наркотичні засоби. Про це йдеться в рішенні суду, опублікованому в Єдиному реєстрі судових рішень.

Чоловік постав перед Полтавський районним судом 3 червня. Як говориться в матеріалах справи, з липня по жовтень 2020 го зловмисник був зареєстрований на сайті секс-знайомств, де розмістив фото свого статевого органу. Згідно судово-мистецтвознавчої експертизи, опубліковане фото визнано порнографічним.

Також під час огляду приміщення у чоловіка виявили та вилучили коноплю і мак. За поясненням підсудного, коноплю він зібрав біля ставка в селі Супрунівка, а мак - у себе у дворі.

Суд визнав чоловіка винним у поширенні порнографії і зберіганні наркотиків (ч.1 ст. 301 і ч.1 ст. 309 КК України). Зазначено, що 31 березня обвинувачений визнав свою провину і уклав угоду з прокурором. Щиросердо розкаявся і сприяв швидкому розкриттю злочинів.

Таким чином, суд виніс рішення про штраф в 20 400 грн. Також з підсудного стягнуто стягнули 3269 грн за проведення судових експертиз. Чоловік протягом 15 днів повинен сплатити штраф, інакше його сума подвоїться.

суд (22) .png
суд1 (7) .png

Новини

Популярні теми форуму

analytics