Close button

У Білорусі перебої з електрикою та водопостачанням через пожежу на ГРЕС

Жителі низки білоруських міст сьогодні ввечері повідомляють про масштабні перебої з електрикою та водопостачанням. Зазначається, що вони можуть бути пов'язані з інцидентом на Лукомльській ГРЕС, повідомляє УНИАН.

Лукомльська ГРЕС / фото TUT.by
Лукомльська ГРЕС / фото TUT.by

За інформацією TUT.by з посиланням на МНС Республіки, на електростанції в Новолукомлі сталася пожежа. У білоруському Міненерго заявили, що через пожежу порушено електропостачання населених пунктів Могилевської та Вітебської областей.

"Відключено 8 енергоблоків ГРЕС і всі вихідні лінії 330 кВ. причини пожежі встановлюються. Вживаються комплексні заходи для відновлення електропостачання в максимально короткі терміни", - пише "Белта".

За інформацією Телеграм-каналу "Беларусь головного мозга", проблему з електрикою відчули жителі низки міст країни. У тому числі - Мінська, Могильова і Вітебська. Згодом у МНС Білорусі повідомили про ліквідацію пожежі на електростанції. У Міненерго РБ попередньою причиною пожежі назвали пошкодження вимірювального трансформатора. Там також відзвітували про відновлення електропостачання більшості населених пунктів Могилевської та Вітебської областей.

Інші подробиці поки не повідомляються.

Новини

Популярні теми форуму

analytics