Close button

Топ-5 найнеобхідніших засобів для волосся від трихолога

Топ-5 найнеобхідніших засобів для волосся від трихолога

Серед великої кількості косметично засобів, число яких з кожним роком зростає, нескладно розгубитися і спокуситися на покупку зайвого, але такого привабливого продукту, або, навпаки, випустити з уваги дійсно варту уваги новинку, повідомляє РБК-Украина.

Трихолог Лариса Пономаренко склала список кращих засобів для волосся, якими варто обзавестись. 

Топ-5 продуктів для волосся виглядає так:

1.Шампунь

Засіб для миття шкіри голови і волосся. Шампунь потрібен всім! Навряд чи хтось обійдеться без нього. Підбір шампуню справа тонка і не легка. І часто шампунь не справляється зі своїм завданням. Тоді на допомогу приходить....

2.Пілінг

Саме він виправить те, з чим не впорався шампунь, а саме очищення шкіри голови від накопиченого жиру, клітин шкіри, інших забруднень.

3.Маска або бальзам для волосся

Вибір цього засобу залежить від початкового стану волосся - маска для більш пошкодженого волосся, бальзам - для менш.

4. Термозахист

Вважається, що він потрібен тільки перед використанням гарячих щипців або плойок. Насправді її потрібно використовувати постійно, якщо ви сушите волосся гарячим феном, часто перебуваєте на відкритому сонці або сидите під гарячим кондиціонером.

5.Масло для кінчиків

Не обов'язково волосся повинно бути блондованим. Довге не фарбоване волосся теж, найчастіше, має сухі кінці. Щоб уберегти його від розсічення і ламкості, використовуйте масло для кінчиків.

Автор: Ольвія Агаркова

Новини

Популярні теми форуму

analytics