Close button

Зеленський запросив Вахтанга Кікабідзе на святкування Дня незалежності

Зеленський запросив Вахтанга Кікабідзе на святкування Дня незалежності

Президент України Володимир Зеленський привітав грузинського співака, кінорежисера і політичного діяча Вахтанга Кікабідзе з 83-річчям і запросив його в Україну на святкування Дня незалежності, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Перебуваючи з робочим візитом у Грузії, Президент України Володимир Зеленський поспілкувався телефоном з відомим співаком, кіноактором та кінорежисером, заслуженим артистом України Вахтангом Кікабідзе і привітав його з днем народження", - зазначено в повідомленні прес-служби президента.

Глава держави побажав Вахтангу Кікабідзе міцного здоров'я.

"Ми вас в Україні дуже любимо і поважаємо. Приїжджайте до нас, будемо дуже вас чекати на День Незалежності", - наголосив Президент.

Керівник Офісу президента Андрій Єрмак також привітав Кікабідзе з Днем народження, зазначивши, що "Грузія - країна неймовірно талановитих людей".

"Хочу привітати Вахтанга Кікабідзе, з яким я маю щастя бути знайомим, з його святом. Вахтанга завжди радо приймають в Україні, і він про це неодноразово нагадує: "В Україні мене приймають як на другій батьківщині. Я дуже люблю українців", - написав Єрмак на своїй сторінці в Facebook.

Новини

Популярні теми форуму

analytics