Close button

У Києві помітили британський спорткар McLaren

У Києві помітили британський спорткар McLaren
Фото: Pixabay

На київських вулицях помітили британський спорткар McLaren 570S на українських номерах. Модель є конкурентом німецькому Porsche 911, повідомляє Обозреватель.

Автомобілі марки McLaren досить рідкісні у нас в країні, тому поява кожного нового екземпляра викликає жвавий інтерес автолюбителів.

До першої "сотні" автомобіль розганяється за 3,2 секунди, а максимальна швидкість може досягати 328 км/год
До першої "сотні" автомобіль розганяється за 3,2 секунди, а максимальна швидкість може досягати 328 км/год. Джерело: McLaren

Ця модель з'явилася в гаммі компанії в 2015 році – автомобіль презентували на автошоу у Нью-Йорку. McLaren 570S має центральне розташування мотора. В основі конструкції – монокок з вуглецевого композиту та просторові ферми спереду та ззаду, а кузовні панелі виготовлені з алюмінію.


Бітурбірованний мотор V8 об'ємом 3,8 л розвиває потужність до 570 к.с. У парі з ним працює 7-ступінчаста роботизована коробка передач, а привід здійснюється на задні колеса. Салон оброблений шкірою, а на приладовій панелі розташувалися два цифрових екрану.

Салон оброблений шкірою, а на приладовій панелі розташувалися два цифрових екрану
Салон оброблений шкірою, а на приладовій панелі розташувалися два цифрових екрану. Джерело: McLaren

До першої "сотні" автомобіль розганяється за 3,2 секунди, а максимальна швидкість може досягати 328 км/год. У момент дебюту за модель просили від 145 тисяч футів стерлінгів (приблизно 170 тисяч євро). За даними порталу AutoScout24 вартість McLaren 570S варіюється від 137,5 до 166 тисяч євро.

Новини

Популярні теми форуму

analytics