Close button

Модні спідниці 2021: які моделі будуть в тренді цієї осені

Модні спідниці 2021: які моделі будуть в тренді цієї осені

Цієї осені на піку популярності буде плісирована спідниця. Але не нею єдиною. Далі модні спідниці 2021 року, які ви не захочете знімати, повідомляє УНИАН.

Плісирована спідниця

Унікальність цієї модної спідниці полягає в тому, що вона підходить під різні стилі - будь то човники або кеди, футболка або сорочка. У будь-якому варіанті вона буде виглядати стильно і яскраво. Крім того, вона ідеально приховує недоліки фігури.

Модні спідниці на осінь 2021 / pexels.com

Шкіряна спідниця

Це стильна і сучасна модель. Не бійтеся, що ви можете виглядати вульгарно. Це зовсім не так. Але поєднувати таку спідницю краще з більш нейтральним одягом і кедами.

Модні спідниці на осінь 2021 / depositphotos.com

Трикотажна спідниця

Трикотаж - це маст хев кожної модниці. Така трендова спідниця повинна бути в гардеробі всіх модниць. Мало того, що восени вам буде в ній тепло, так ще й образ ваш буде виглядати максимально стильно.

Модні спідниці на осінь 2021 / depositphotos.com

Стьобані спідниці

Це новий тренд, який прийшов до нас зовсім недавно. Спочатку з такого матеріалу робили верхній одяг, потім сумки, а зараз мода дійшла і до одягу і взуття.

Модні спідниці на осінь 2021 / instagram.com/keepstyle

Спідниці з високими розрізами

Хочете додати в свій образ трохи сексуальності і зробити його ще більш жіночним? Тоді цей варіант модної спідниці 2021 саме для вас. Візуально такі спідниці подовжують ніжки і, звичайно, приковують до себе увагу.

Модні спідниці на осінь 2021 / pexels.com

Новини

Популярні теми форуму

analytics