Close button

Депутат Держдуми Росії побажав жінкам у Казахстані бути зґвалтованими

Депутат Держдуми Росії побажав жінкам у Казахстані бути зґвалтованими

Депутат від правлячої партії "Єдина Росія" Олег Матвейчев побажав протестувальникам у Казахстані, які виступають проти політичного впливу Нурсултана Назарбаєва, всіляких бід, повідомляє Ділова столиця.

Про це він написав у Facebook.

Матвейчев заявив, що всі власники салонів мобільного зв'язку в Алмати, які писали в соцмережах, "коли ж піде Назарбаєв", "мають страждати".

"Їх мають розграбувати. Дружину зґвалтувати, машину спалити, а в дупу засунути палку для селфі", — написав депутат РФ.
9y51qtiu8y_big.jpg

У коментарях до посту Матвейчев згадав історію окупації СРСР, протягом якої інтелігенти країни "вимагали на мітингах руйнування СРСР та смерті партноменклатури", а потім нібито "стояли, торгували цигарками в переходах".

Після хвилі критики депутат видалив свій допис.

Пізніше політик назвав свій допис різким і перепросив.

"Спеціально різко написав, аби привернути увагу до того, що відбувається в Алма-Аті, де екстремісти творять розбій, спалюють машини, зокрема швидкої допомоги, ґвалтують жінок і відрізають голови представникам правопорядку. Треба це все фіксувати, дати правову оцінку, і всіх винних має наздогнати невідворотність покарання. А так — звичайно, все має бути в рамках закону. Цікаво те, що тисячі людей обурюються мною, а не тими, хто насправді відрізав голову міліціонеру! Прошу вибачення у всіх, кого мої слова зачепили", — написав росіянин.

Новини

Популярні теми форуму

analytics