Close button

Російського актора не пустили в Україну на зйомки

Російського актора не пустили в Україну на зйомки
Фото: телеканал "ТНТ"

Українські прикордонники не пустили до країни російського актора театру і кіно В’ячеслава Чепурченка, повідомляє Українська правда.

Про це йдеться в повідомленні Державної прикордонної служби.

"34-річний громадянин РФ прибув учора в Бориспіль авіарейсом зі Стамбула. Під час проведення необхідних заходів контролю прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту "Київ" встановили, що росіянин, який є актором театру і кіно, порушував порядок в'їзду на тимчасово окуповану територію Криму. Там він брав участь у зйомках російського серіалу", – йдеться в заяві ДПСУ.

Прикордонники зазначають, що в ході бесіди актор "усіляко відхрещувався" та заперечував перебування в Криму. Громадянин РФ також зазначив, що прямував в Україну на зйомки.

За порушення норм українського законодавства актора не пропустили в Україну, крім того, він отримав заборону в’їзду в Україну на найближчі три роки. Чоловік повернеться назад зворотним рейсом.

За даними джерел видання, мова йде про російського актора В’ячеслава Чепурченка. Він брав участь у зйомках серіалу "Гурзуф" у Криму.

Новини

Популярні теми форуму

analytics