Close button

Зеленського просять скасувати касові апарати

Зеленського просять скасувати касові апарати
Фото: president.gov.ua

На сайті офіційного представництва президента України у розділі електронних петицій зареєстровано прохання щодо скасування касових апаратів. Петиція досить швидко набирає підписи, хоча до закінчення їх збору залишилося ще 85 днів, повідомляє UBR.

Нагадаємо, петиція має набрати не менше 25 тис. голосів, щоб її розглянув президент. На даний момент вона зібрала їх близько 4 тис.

Автор петиції просить Володимира Зеленського "не відстрочити касові апарати, а скасувати їх взагалі, поки що не пізно, поки що тисячі українців не втратили роботу, і підприємці, які відкрили свій магазин, яких насправді десятки тисяч, не закрилися, і не поїхали за кордон".

Натомість президента закликали зменшити податки та тиск на український бізнес, який створює багато робочих місць.

При цьому голову парламентського податкового комітету Данила Гетьманцева звинувачують у лобіюванні інтересів фірм-виробників касових апаратів, які коштують 20 тис. грн за штуку.

"Країна бідніша без касових апаратів не стане, біднішими стануть люди, на жаль. Сподіваюся, мої слова дійдуть до керівництва країни, і до них прислухаються, поки що не пізно. Спасибі" , – каже автор петиції Олександр Горальник.

Новини

Популярні теми форуму

analytics