Close button

ВСУ: десантники 9 раз срывали переправу врага через Северский Донец

Десантники 80 окремої десантно-штурмової бригади 9 разів зривали спроби російських окупантів переправитись через річку Сіверський Донець – захисники нищили понтони і ворожу техніку. Про це заявила 80 окрема десантно-штурмова бригада ДШВ ЗСУ, повідомляє Українська правда.

"Під час спроби ворожих сил налагодити понтонну переправу і форсувати річку, що на східному напрямку, артилерія 80 окремої десантно-штурмової бригади в черговий раз нанесла потужні удари по ворогу, в результаті яких були знищені понтони та зірвано 9 намагань переправи", - інформувала 80-а ДШБ у Facebook.
7fc0f39-siverskyj.jpg
Фото 80 ДШБ

Деталі: Артилеристи-десантники знищили щонайменше 73 одиниці техніки. Зокрема, танки Т-72, БМП, БМД, бронетранспортери, вантажні автомобілі та іншу спецтехніку.

96236d7-siverskyj2.jpg
Фото 80 ДШБ

Повідомляється, що попри серйозні втрати, ворог таки зумів прорватись та переправити на другий берег частину своїх сил, закріпившись на північній околиці одного з населених пунктів. Але в хід вступили штурмові підрозділи 80 бригади. Запеклі важкі бої тривали близько 2 діб.

a4dd320-siverskyj3.jpg
Фото 80 ДШБ

В результаті боїв що ЗСУ знищили цілу батальйонно-тактичну групу російських загарбників.

Новини

Популярні теми форуму

analytics