Close button

McDonald’s готується повернутися до України: що відомо

McDonald’s готується повернутися до України: що відомо
Фото: wikimedia.org

Мережа ресторанів McDonald’s, яка припинила роботу ще на початку повномасштабного вторгнення Росії, може повернутися на український ринок найближчими місяцями. Компанія працює над оновленням протоколів безпеки, пише Сергій Пишкін, РБК-Україна.

CEO компанії в Україні Юлія Бадрітдінова не назвала конкретних термінів, коли саме компанія планує відновити роботу мережі, однак зауважила, що наразі мережа ресторанів оновлює протоколи безпеки.

"Коли спрацьовує повітряна тривога, ресторани терміново мають зачинятися, що само по собі є досить непростим процесом, оскільки ресторан – це мінізавод зі складним обладнанням і великою кількістю відвідувачів. Ми не можемо просто так відкритися, поки не переконаємось, що все відповідає нашим вимогам", - заявила СЕО компанії.

Один із керівників київських ресторанів McDonald’s повідомив виданню про те, що мережа розраховує відновити роботу в Україні вже з серпня, за умови, що будуть дотримані усі правила безпеки.

Також компанія працює над відновленням мережі поставок. Через зруйновану війною інфраструктурою, деякі продукти все ж доведеться закупляти закордоном.

Новини

Популярні теми форуму

analytics