Close button

CNN: У США не очікують, що американська зброя змінить ситуацію на фронті

CNN: У США не очікують, що американська зброя змінить ситуацію на фронті

За даними CNN, розвідка США вважає, що надана Україні зброя не зможе негайно змінити ситуацію на полі бою. Тому у Пентагоні дають "похмурі" прогнози щодо війни, пише Наталія Юрченко, РБК-Україна.

Джерела ЗМІ повідомляють, що Росія зробила висновки зі своїх помилок, які були допущені на ранніх етапах. Тепер РФ налагодила координацію повітряних і наземних атак, а також логістику на лініях фронту.

"США не очікують, що нові системи озброєння, нещодавно поставлені українським силам, включаючи систему залпового вогню HIMARS, негайно змінять ситуацію на полі бою", - йдеться у повідомленні.

Причинами цього є обмежена дальність дії РСЗВ та недостатня кількість ракет, які передали Україні. Крім того, CNN стверджує, що російська армія вже знищила частину техніки, яку передали західні партнери, зокрема гаубиці M777.

Розвідка США прогнозує великі втрати живої сили і техніки з обох сторін. Також у США впевнені, що війна остаточно перейшла до стадії виснаження. Росія хоче випробувати Збройні сили України і рішучість НАТО.

Новини

Популярні теми форуму

analytics