Close button

РосЗМІ: на окупованих територіях провели опитування, чи хочуть вони в РФ

РосЗМІ: на окупованих територіях провели опитування, чи хочуть вони в РФ

Росіяни проводили у липні опитування на окупованих територіях Херсонської і Запорізької областей щодо приєднання до Росії і підтримка цієї ідеї склала всього 30%, повідомляє Українська правда.

Про це повiдомило російське видання "Медуза".

Джерела видання "близькі до Кремля" розповіли, що наразі старання російських пропагандистів не приносить результатів і підтримка Росії на окупованих територіях мала.

"Два співрозмовники, близькі до АП, розповіли "Медузі", що в середині липня на зайнятих територіях Запорізької та Херсонської областей провели закрите соціологічне опитування про те, чи хочуть місцеві жителі приєднання до Росії. За його результатами за приєднання виступили близько 30%, стільки ж (в умовах окупації) висловилося за збереження областей у складі України. Решта "вагалися з відповіддю".

Проте, як пише "Медуза", попри такі низькі показники, в Кремлі вважають, що "референдуми пройдуть як треба". Джерела також заявили, що 11 вересня як дата "референдуму" умовна і його можуть провести в інший день.

Передісторія:

  • Раніше українські ЗМІ з посиланням на дані розвідки повідомляли, що підконтрольне Кремлю угруповання "ДНР" планує імітацію "референдуму" на всій території Донецької області з результатом 70% голосів за приєднання до Російської Федерації.

Новини

Популярні теми форуму

analytics