Перейти до вмісту

oleg1986

Форумчанин
  • Публікації

    18
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем oleg1986


  1. Охотно поверю, в МММ первые вкладчики так же получали свои 300% в месяц, но вот получат ли квартиры по 9500 м2 нынишние покупатели?

    Живу в Набрежному Кварталі з серпня. Так документи тільки вчора подали.За воду і світло пки не платимо. Є проблеми і перебої із світлом.Газ буде десь до кінця січня. По документах на будівництво уже все добре(у порівнянні ще пів року назад).


  2. У банку почались ті ж проблеми , що і в Дельті рік назад.В пятницю звернувся у Львові на відділення 2 вул .Григоренка, щоб видали 12 тис грн із моєї картки. Заступник начальника відділення сказав, що грошей немає, і я можу зняти тільки в банкоматі 3 тис грн. Після написання письмової заяви та скандалу на відділенні, начальник відділення попросив під*їхати на відділення на Князя Романа, попередньо подзвонивши та домовившись з начальником цього відділення, щоб  залишили мені коштів.Через пів години , коли я прийшов на відділення мені сказали,що видадуть максимум 10 тис. Довелось влаштувати новий скандал з погрозами розказати на відділенні вкладникам,що в банку розпочались проблеми і пора забирати кошти.Після нового скандалу кошти мені видали.Ногою більше не зайду в даний банк, уже маю проблеми з Дельтою.Ситуація з Платинум банком повторює старт банкротства Дельти. Моя порада вкладникам ( я також вірив, що Дельта не "ляже" та не виводив кошти ) забирайте якнайшвидше свої кошти, і не звертайте увагу на % по свіфт переказу (депозити у валюті), оскільки потім пожалієте і втратите більше.Переконався уже на власному досвіді...


    • Подобається 2

  3. А у форварда по моему еще был хороший

    Форвард бере 8% за конвертацію.

    Унісон банк також з 1 січня перейшов на комерційний курс 19 грн.

    Фінансовий туризм закрився?


  4. Львів!!! Пропоную в понеділок в 11.00 провести бойкот на вул.Валовій (головне регіональне відділення).Наше завдання, а спілкуватись з клієнтами, які прийдуть по % за листопад, написати письмові звернення з видачі готівки, викликати слідчо-оперативну групу для складання заяви у підозрі в порушенні 190,191 статті Кримінального Кодексу України.Поки від нас братимуть заяви слідчо -оперативна група, ми кількістю відвідувачів заблокуємо саме відділення та вимагатимемо видати нам кошти. Також необхідно скласти загальну заяву- звернення в НБУ та провести пікет під Львівським відділенням НБУ.Хто втомився кожен день ходити по свої гроші -приєднуйтесь! Пишіть та надсилайте свої контакти для узгодження спільних дій.Пишіть obmanutyudeltabankom@gmail.com


  5. Всі обмануті вкладники в понеділок, вівторок найкращий час для «атаки» відділень, так як на відділеннях буде багато вкладників, які прийдуть на відділення забирати % по депозиту за листопад по депозитах, виплата % по яких проводиться в кінці місяця. В понеділок на відділеннях будуть кошти так як МММ необхідно віддавати % тим, хто ще не розірвав свій депозит, а свято вірить у покращення.Викликайте слідчо-оперативні групи за тел. 102, пишіть письмові заяви на видачу коштів і робіть по більше «шуму».«Виграють» (отримають найбільші суми) найскандальніші. Хто не вірить — станьте на відділенні на декілька годин і гляньте за клієнтами, які заходять у закрите місце (ВІП касу), щоб не показувати суми виданих %. Для всіх інших видаватимуть 200 -500. Сьогодні у Львові видавали по 100 грн, так як притримують готівку на понеділок для оплати % вкладників, які ще не знають і нечули про проблеми МММ.


  6. Доброй ночи.

    Сегодня переводили по окончанию депозита двумя платежами на карту другого банка по 90000 грн. Перевели-то без проблем, НО! платеж будет идти до месяца. Такая вот веселуха, согласно закону Украины. Говорят- может прийти и за неделю.... в чем сильно сомневаюсь.

    Оплата за перевод до 150000 - 150 грн, соответственно, заплатили 300 грн.

    Якщо хочете отримати кошти ідіть на Валову до Калинця і голосно скандальте.Виберіть час, коли найбільше людей -цього вони бояться найбільше!


  7. Пора писати заяви у прокуратуру.Сьогодні подав.

     

     

    Прокурору Залізничного району м. Львова

                                                                                              Бойку Олександру Валерійовичу

                                                                                            ПІБ
                                                                                            дата народження
                                                                                             адреса проживання
                                                                                              тел.


                                                                           З А Я В А

           Я, ________________, з вимогами статті 383 Кримінального кодексу України ознайомлений, а саме, що завідомо неправдиве повідомлення суду, прокурору, слідчому або органу дізнання про вчинення злочину - карається виправними роботами на строк до двох років або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на строк до двох років. Ті самі дії, поєднані з обвинуваченням особи в тяжкому чи особливо тяжкому злочині або із штучним створенням доказів обвинувачення, а також вчинені з корисливих мотивів, - караються обмеженням волі на строк від двох до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

           05.11.2014 року я, _____________,  звернувся до касира у Львівському  відділенні АТ »Дельта банк» №8 у м.Львові по вул. Ярослава Мудрого,1 з проханням видати мені мої кошти в сумі ____ грн (________________ гривень) із мого карткового рахунку. Касир банку відповіла, що з даним проханням мені необхідно  звернутись до начальника відділення банку Бичкова Вадима Олександровича , так як у неї (касира) є розпорядження видавати тільки 1000 грн в день на клієнта. Я звернувся до начальника відділення даного банку Бичкова В.О. з проханням видати мені мої кошти, на що отримав відмову. Даний працівник банку сказав мені, що в банку немає коштів та він не може видати мені моїх коштів, а касир видасть  лише 1000 грн. Я зразу ж звернувся з письмовою заявою на ім”я Голови Ради Директорів АТ »Дельта Банк» Попової О.Ю. Дана письмова заява була зареєстрована за №2535541.
    Після написання письмової заяви, Бичков В.О. відмовився і надалі видати мені мої кошти. Коли я підійшов до каси, щоб отримати свої кошти, то касир видала мені лише 1000 грн. Кошти в розмірі 1000 грн касир видавала із повної пачки купюр по 200 грн, що свідчить про наявність коштів у касира на даному відділенні.
            У зв’язку з вищевикладеним вважаю, що у діях Бичкова Вадима Олександровича можуть вбачатися ознаки діянь, передбачених ст.ст. 190 (Шахрайство), 191 ( Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем)  та порушення статті 1060 (Види банківських вкладів) та 530 (Термін виконання зобов”язання)  Цивільного кодексу України.

           На підставі викладеного та керуючись ст. ст. 94-98 КПК України, користуючись правом зазначеним у ст. 97 Кримінального процесуального кодексу України, Законом України „Про звернення громадян ”, ст. 60 Закону України "Про банки і банківську діяльність ", ст. 23 Закону України «Про інформацію», Закону України про захист персональних даних, Конституцією України, Закону України «Про прокуратуру», -
     

    прошу:
        1. Провести перевірку викладених мною фактів;
        2. Визначити, чи на законих підставах
    начальник Львівського відділення №8 Бичков Вадим Олександрович відмовився повернути мені мої кошти.
        3. Вжити відповідні заходи прокурорського реагування для припинення порушення моїх прав;
       4. За наявності підстав порушити кримінальну справу;
       5. Про результати даної заяви повідомити мене письмово у встановлений КПК України термін.

        Перелік документів, що додаються до заяви: копія письмової заяви з проханням повернути мені мої кошти.

     

    З повагою,
    ___________

    « 06» листопада 2014 року

     

    • Подобається 4

  8. Кошмар, везде миллион нюансов. Может и с картой Укрсиба именной будет дешевле считать. Кто может проверить? Или с картой Альфы именной. У меня альфа и укрсиб неименные.

    Альфа рахує по комерційному курсу, як Приват банк

×