Перейти до вмісту

redsa12345

Форумчанин
  • Публікації

    191
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем redsa12345


  1. Торгівля на Ebey Трохи не вигідно. Ми хотіли відкрити інтернет магазин на ебеї. Комісія в них 10 % 30 центрів за 1 продажу. і до 50 товарів безкоштовно. якщо більше товарів треба платити кожен місяць. Зараз думаю дуже актуальна тема товари з китаю Одяг, Електроніка і т .д вона то і була актуальна но більш актуальнішою стає зараз з звязку економічною ситуацією в державі. Відкриття сервісних центрів по ремонту ноутбуків, Телефонів, Планшетів а також продаж до них запчастин. В нас дуже дефіцит з сервісними центрами тому є куда рухатись ( В плані якості ремонту )


  2. Друзья, у меня практический вопрос.

     

    В общем, для посольства надо справку сделать ... ну, показать , так сказать, "платежеспособность".

    Поскольку в течение последнего года никаких депозитов нигде нет... А махать пачкой наличных перед носом у консула - не будешь же... В общем, решил бросить на ОЧЕНЬ короткое время в "Приватбанк" 5000 долларов. Думаю, столько хватит для справки.

    Понимаю, что затем - 8 дней снимать.

    Думаю вот о чем.

     

    Если таки все сложится... и улечу туда, куда планирую... там надо будет рассчитываться долларами. Логично будет перебросить ЗАТЕМ эти деньги на "Универсальную" в долларах (есть такая Gold). А вот ДО ТОГО... куда лучше положить? На месячный депозит... как-то стремновато... с учетом запрета досрочного расторжения, реализованного "Приватом" (и возврата в гривне).

    Что скажете? На "Приват-вклад" положить ?

    Вот честно, год не пользовался депозитами - дисквалифицировался :)

     

    Другой банк - не предлагать, потому как возиться с картами и прочим не хочется...

     

    Є класний варіант де в принципі попасти на % менше і т .д треба картку ВІза. Можна перекинути гроші через Приват переводи п2п.

     

    Приват як завжди в свому репертуарі.

    6c2adf2f4711.png

    • Подобається 2

  3. Ви писали? У ФБ? Я в січні написав, то він тупо забанив мене. Хоча писав без претензій, а лише з проханням пояснити ситуацію.

    Писав йому знайомий у ФБ він його проігнорував но він йому трохи жостко написав.... Але після чого дзвінок був з Дніпра


  4. Цікаво чому тема називається 

    Девушкам из высшего общества ?

     

    Інші дівчата тобто відброси чи що ? Може треба свою планку опустити вниз і рівнятись зі всіма іншими... А то блін принцеси намалювались якщо неможете найти свою другу половинку значить проблема у вас і у вашій поведінці... Хто хоче ту яка з себе корчить Ну а поігратись в любовників це без проблем  :P  :P  :P


  5. Скажу на рахунок міфічних кредитів які приват намалював. На днях дану проблему розжували. Кредит це борг перед банком тому заблоковані рахунки і споганена кредитна історія НО цей кредит без % а також без всяких штрафних санкцій чи стягувань.  І відавати його як захочеш якщо відаш доступ відновиться якщо ні то користуватись банком не зможеш це включає даже якщо в тебе фірма є чи ти просто власник фірми а у вас є рахунок приваті він зтяне з вас борг. Вот як вони зробили хід конем.


  6. В цій темі спілкуються тільки найкращі жінки та чоловіки з гострим відчуттям гумору :D , які не звинувачують одне одного, а діляться відчуттями та досвідом!

    Поспілкуєтесь - зрозумієте ;)

     

    Так хто тут когось звинувачує ?  :P  :P  :P  :P


  7. Так и я о том же. По моим наблюдениям стервы темпераментны, у них фантазии побольше.

    Та і стерви це сильна жіноча сторона більшості хто щось добився або має власний бізнес більшості стерви  :P  Ну і заводять вони з пів обороту :D  :D  :D

    • Подобається 1

  8. Раз в несколько дней в этой теме появляется мужчина, который считает женщин меркантильными созданиями - и начинается обсуждение.....

    Вот и реакция у девушек уже быстрая на такие посты :D

     

     

    Так ніхто їх і не рахує просто чого вони можуть спокійно говорити які чоловіки такі сякі а самі тоже не кращі бувають  ;)  ;)  ;)


  9. Вот созрел вопрос для женщин, почему сейчас в большинстве случаев из семьи уходят именно женщины (муж не изменял и все такое)? Что вами движет? Знаю много распавшихся пар где было именно так

     

    Це природа жінки ідуть до більш сильнішого самця. Починайте про природу мавп співпадає з 100 %

     

    Жінка шукає самця який зможе захистити її плод а в подальшому забезбечити його розвитку і т .д Тут як сказати рухає вигода...

     

    Та є і випадки що і через чоловіка але більшості із початку написаного.

     

    Также скажем і ми тоже нас рухає вигода ) Яка попа які красиві очі ну і т .д ))

     

    Все заємоповязано  :D  :D  :D  :D


  10. По причине того, что я сегодня аномально благостна и дружелюбна (аж самой смешно, да), хочу Вам пожелать в дальнейшем встречать женщин исключительно из меньшинства, у которых нет плохих "примесей" в крови :)

     

    Вот Дальше цікавіше. Головне говорити які чоловіки погані гарно вам виходить. Коли починає заходити розмова в лоб про жінок і тут починається веселе життя...


  11. Жіноча логіка

    Дорогий я буду з тобою вічно А завтра звалює до іншого. І давайка не будем говорити які чоловіки сволочі козли і т .д 

     

    Вже як видно в більшості жінки наївні в пошуку кращого життя І вони не приділах....  


  12. ви правильно говорите, але тепер, щоб заробити, треба переорієнтуватись на Європу.Наприклад в мене був імпорт зі США 4$/за одиницю, в Європі така сама одиниця 3євро.За рахунок різниці курсів ціна була в мене і моїх конкурентів з Європи однакова. Тепер у них буде дешевше. Цього і добиваються європейські держави, може тепер будуть європейські інет -магазини популярніші, ніж Штатовські.

    Незабуваєм що є Китай а там цілих 2 $ Буде ) :P  :P


  13. Віниця Ладижін Долара ( Зняття пролбували 200 у.о ) немає крестяться менеджері і касири що долара і на складі немає. Є Така фішка в приваті в Терміналах коли є здача любить не зараховувати здачу на картку або на телефон мобільний ) ( Пару разів вже так попадав )  Головне що ніхто і не дзвонив з банку. 

    • Подобається 1
    • Не подобається 1
×