Перейти до вмісту

Bohdan

Форумчанин
  • Публікації

    18
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Bohdan

  1. Bohdan

    Прогноз курса доллара к гривне

    памятаю на кінець минулого тижня я постав картинку з пейпала з курсом 36 і в мене чуть яйцями не кидали .. також звучали фрази: "я не розумію про що думають ті що кажуть про курс поза 30" і так далі. час Ч настав ))
  2. В Києві місцева влада дає чіткий сигнал = хто не платить - може залишитись без квартири .. в пенсіонерів і малозахищених = субсидії (фактично знижка до 90%) , а решта буде потихеньку платити .. ніде просто не дінешся ))
  3. можете не писати - ситуація така ж і на амазоні... "currency converter is disabled"..why? дослівно-скорочено: популярні валюти можуть бути внесені до конвертера і ви зможете платити без конвертації та без додаткових комісій. це речення підтверджує 2 речі: 1) гривня вже "не популярна" 2) амазон стверджує, да і так було завжди що оплати по рахунках, виставлених в гривнях мають проходити без комісій а приватбанк останній раз просто на...бав і написав казку про подвійну конвертацію
  4. Bohdan

    Прогноз курса доллара к гривне

    Ну на рахунок категоричних заяв це просто заяви. Що зараз про те що економіка не виживе при 16 (хоча ця цифра багатьом підходила навіть коли був курс і 12). Особливо експортерам, зерна чи СГ продукції наприклад. На рахунок чи вірю я , що борги можуть по 10:1 перевести а депо по 100:1 - я вірю що в Україні зробити можна ВСЕ, але в цьому немає ніякого змісту. Легше просто провести деномінацію. Але і в ці часи вона беззмістовна. Навіть такйи сценарій є більш реальним для України ніж борги по 10 а депо по 100.. +1, сьогодні "дасться чути"
  5. Bohdan

    Прогноз курса доллара к гривне

    погодьтесь , і станом на 1996 населення не мало боргів перед банками ... мав БАНК борги перед населенням (в 99% випадків)
  6. Bohdan

    Прогноз курса доллара к гривне

    Підтримую про долл, але у випадку про комфі - ну по перше восени ще не було такої ж..пи як зараз, по друге - курс був нижчий і були запаси на руках, по третє - в пересічному магазині комфі (ельдорадо) на виставці товару від 1 до 3 млн і на складі в місці максимум ще стільки ж помножене на 3. Для великого міста ,це в переводі на середній чек в 3 тис грн , товару на 500-1000 клієнтів. Помилково вважати що в місті, де по офіц. данних майже 1кк населення (було) добре затарились 500-1000 людей (макс 1%, і то не рахуючи області) і всі мають ресурси.
  7. Bohdan

    Прогноз курса доллара к гривне

    Це все з історії, причому доволі бородатої .. зараз є купа боргів в населення за квартири-машини-техніку-власні потреби-бізнес .. перерахунок готівки 200:1 чи скільки там потягне за собою і перерахунок боргів. Це нереально. Та і який зміст у цьому? Легше просто оголосити дефолт. Перехід на альтернативну валюту для України неможливий навіть теоретично. Забудьте.
  8. Bohdan

    Прогноз курса доллара к гривне

    ахаха +1 > Да и покошмарить все любят ну як же без цього )
  9. Bohdan

    Прогноз курса доллара к гривне

    зачароване коло постійно .. просочується інформація про щось - шефи даної установи відхрещуються від такої інформації - через кілька днів виявляється що інформація була вірною а шефи більше її не коментують. і з депо буде так само. якщо мулька про націоналізацію депів з"явилась - то і зявилась вона не просто так . в КРАЩОМУ разі - хтось просто ідею кабміну підкинув .. але сумнівів вже нема що ідея матеріалізується. просто в ГІРШОМУ разі це буде дуже скоро ..
  10. Bohdan

    Прогноз курса доллара к гривне

    не розумієте людей, які говорять про 30? ну от Вам приклад: в п'ятницю, коли курс підскочив до 24-26 (дивлячись на які дані опиратись) офіційний імпортер (не будемо називати його і категорію товарів яку представляє, але вона є в кожному інтернет-супермаркеті) призупинив відгрузки всім своїм дилерам .. здавалося б а що йому заважає поставити курс "з запасом" і відгружати .. відгрузки доречі призупинено до понеділка, тобто до завтрашнього дня
  11. Bohdan

    Прогноз курса доллара к гривне

    доречі про текст > Ведь звр уже 6,4 млрд це ж офіційна статистика, Ви враховуйте що в складі звр 70% це не золоті злитки і валюта .. це цінні папери
  12. Bohdan

    Прогноз курса доллара к гривне

    ) я парочку сторінок назад викладав скрін з пейпала з курсом конвертації "на сьогодні" .. прокоментувала його 1 людина... а що можете сказати Ви про цей скрін?
  13. Bohdan

    Прогноз курса доллара к гривне

    Це абсолютна дурниця посилатись на баланс між покупкою і продажем на мінфіні. Створіть заявку на покупку 500к у.е. ... і текст новин зміниться)) єдине що відображає мінфін - середній курс на ринку. не більше того.
  14. Bohdan

    Прогноз курса доллара к гривне

    Читаю пости всіх користувачів про оцінки валютного ринку та прогнози .. але виникає одна річ, мм .. замкнутий круг, тут всі роблячи оцінки та озвучуючи думки на рахунок майбутнього курсу опираються лише на економічну складову. А жаль. Курс валют в Україні, ну так вже склалось історично, це 30% економіка та 70% політика (а може 20/80). Причому курс іде в ногу не з економікою а з політикою. Принаймні зараз, в Україні. Чому тут ніхто свої прогнози не зв'язує з останніми політичними "бомбами" , наприклад, візит Меркель і компанії в Україну , не запланований доречі, та заяви Пороха про те що питання мов і федералізації він готовий поставити на референдум. Це черговий розкол а відповідно панічні настрої та непрогнозовані процеси, які само собою за 24 години можуть вплинути значно на курс .. і не просто можуть, а і вплинуть. Озвучте прогнози на основі таких даних, а не лише економіки
  15. Bohdan

    Прогноз курса доллара к гривне

    Згоден. Займаюсь комерцією зі штатами не один рік і не 5 .. Максимальний % який закладали , як тут писали "на ризики" був 3-4%. Більше не закладають. Цікаво інше, це доречі, до старої ситуації з приватбанком який вирішив оплати, проведені в гривні, перевести по свому курсу через долл знову у гривні - коли курс був 8,05 через приватбанк і 8,25 через пейпал приватівці чогось не брались комісію повертати. А взагалі перед тим як курс з 17 до 25 піднявся пейпал теж ковбасився ..
  16. Bohdan

    Прогноз курса доллара к гривне

    не хотілося б нагнітати ситуацію але завтра-післязавтра курс буде 36. маєте сумніви? - я теж мав .. а від вчора paypal не приймає конвертовану гривню з гривневих карт, тобто конвертація можлива лише на стороні банка а конвертація пейпал - відключана. ситуація з амазоном - ідентична. через конвертер на тому ж пейпалі від вчора курс за долл .. .. євро 41+ .. змісту викладати скріншот навіть не бачу, та і знаючі люди - знають де дивитись. думайте.
×