Перейти до вмісту

Petrucci

Форумчанин
  • Публікації

    137
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем Petrucci


  1. 7 минут назад, Zeek сказал:

    Art_ja, сегодня зашел в приват возле дома насчет этого депозита и карты к нему, девушка сказала, что за перевод с депозита на карту тоже снимают 0,5% от суммы, и что мне нужна выписка именно по карте... Зашел рядом в Альфа-банк, там предложили оформить бесплатно две карты (грн. + usd) "Visa Platinum" (:)) пакета "Ultra", вроде под мои цели подходит. Единственное за выписку с мокрой печатью хотят 75 грн., но по сравнению с 0,5% это мелочи.

    Как с Альфа-банком в плане быстрого снятия валюты? Есть опыт на форуме? Заранее спасибо!

    видають валюту без замовлення в межах обмежень НБУ

    • Подобається 1

  2. а Європі така фігня і не треба, тому що там банки цілеспрямовано не валять. А в Україні буде продовження банкопаду. Якби цього не передбачалося, то і створювати базу виплат не потрібно. Можливо, готуються валити Приватбанк, оскільки частка вкладників у нього досить значна, існуючі банки-агенти не взмозі провести виплати в найкоротші терміни, без величезних черг і т.п.

    • Подобається 1

  3. Печальку вижу, но хоронить средства не хочется(  Ищу выход из ситуации. Если у кого есть мысли - послушаю. 

    але закони в Україні написані так, що юр.особа з банку з тимчасовою адміністрацією втрачає всі кошти під 0. Їх ніколи не повернуть, оскільки вони підпадають під 7 чергу виплат, а кошти закінчуються вже на 3 черзі.


  4. Через месяц планируем завершить стройку. Газ уже подключили, это "небо и земля", по сравнению с электрическими обогревателями :) В доме стало жарко, тёплые полы и батареи работают отлично. На память сохраню платежку за электричество в декабре в размере 10 000 грн рекомендуемого платежа :)

    Скільки ж ви у кіловатах накрутили? Вам зонного лічильника потрібно було поставити і оформити електротариф (наявність електроопалення).


  5. Гараж потрібен, кожен раз після снігу, морозу відчищати авто задовбує. Та й гараж можна використовувати як майстерню, якщо людина любить щось покрутити. Або хоча б як склад для шин, велосипеду, газонокосарки і т.п.

    • Подобається 2

  6. Офіційно доходи забирати абсолютно не вигідно буде: замість діючих 5% буде 20% на дивіденди :wacko: . І це ж перед цим потрібно прибутковий податок сплатити 18%, та ще й ПДВ 20%.


  7. З ТП таке не проходить, його потрібно обслуговувати: проводити випробування, перевіряти масло, а це гроші і гроші. Це вигідно для заводу, а для приватної особи електроенергія дуже дорога виходить.

    Тому просто напишіть офіційно заяву на збільшення потужності, а обленерго нехай думає, як це реалізувати.

    • Подобається 1
×