Перейти до вмісту

Cvetyk

Форумчанин
  • Публікації

    63
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача Cvetyk

  1. Cvetyk

    Прогноз курса доллара к гривне

    Щодо Приватбанку, то все можливо, і проблеми, які зараз в ньому виникли, дійсно, можуть бути одним з видів покращення свого фінансового стану, ще трохи і побачимо (якщо буде ріст, то це, дійсно, так і було). А щодо "имиджевых потерь", то ось взяли українці і "образилися" на Приват за ці збої і вирішили перейти в інший банк. Тільки питання:"В який?" Таких банків, з якими на даний момент можна ще більш-менш мати справу, на пальцях однієї руки можна перерахувати, тому нікуди від Привату не дітися. І там це розуміють, то чому не скористатися нагодою і не заробити, може, спочатку це, дійсно, був збій, а потім "сообразили".
  2. Cvetyk

    Прогноз курса доллара к гривне

    А чому все не може відбуватися за аналогією до 2015 року? Тільки курси трохи інші і все відбувається плавніше, ну, прибуток в них трохи менший буде, але ж совість теж треба мати, хоча вони ж знають майже точно до яких цифр курс опуститься, тому ще не час підбивати підсумки, але якось важко повірити, що все може бути так просто і примітивно. А може, розрахунок, що повіримо в таку аналогію, поназдаємо валюти в надії, що все одно буде дешевше, а тут сюрприз - долар почав несподівано і стрімко укріплюватися.
  3. Cvetyk

    Прогноз курса доллара к гривне

    Молекула вже й парі заключив, а все мало, куди вже категоричніший прогноз. Треба просто зачекати до другої половини липня. Щодо цифр і фактів, то навіть ті, від кого залежить курс долара, напевно, не зможуть навести переконливі цифри і факти, щоб пояснити, чому в нас зараз саме такий курс. Тому нам всім і залишається в основному думати, вгадувати, тому що аналіз дещо перестав допомагати в питанні курсоутворення.
  4. Cvetyk

    Прогноз курса доллара к гривне

    Тоді тим більше виникає сумнів у доцільності цієї таблички, оскільки Ви й так на даний момент все знаєте - гра на укріплення гривні. І я, наприклад, не впевнена, що коли мета буде досягнута і почнеться знецінення гривні, то тоді фактор штучності курсу буде таким вже й не актуальним.
  5. Cvetyk

    Прогноз курса доллара к гривне

    Було б, звичайно, цікаво, але один з основних факторів штучність курсу долара (як там захочуть, те й будемо мати) дещо знецінює цю таблицю, бо підходить і в червону, і в зелену колонку, тільки з строками важкувато: коли цей фактор найактульніший для червоної, а коли для зеленої колонки.
  6. Тут питання в них дещо в іншому вийшло. Remesis вважає, що до коштів, які залишилися на руках в того, хто тримав гроші на гривневому депозиті, потрібно застосувати індекси інфляції за всі ці роки і вважати, що на цю суму він отримав би менше.
  7. Himik хотів показати Вам, що було в 2015 році на виході у двох людей, які в 2009 році мали по 8000 грн. Один з них купив 1000 дол. і поклав на 5 років під матрац, а другий поклав на гривневий депозит на 5 років під, наприклад, 18% річних (але це залежить від конкретного банка). В результаті у першого так і залишилося 1000 дол., а в другого (він нічого не знімав, проценти капіталізувалися, хоча інфляція в країні і була, але із-за неї його кошти в грн. не зменшувалися на депозиті) - приблизно 19500 грн., які зараз він може зняти і придбати приблизно 900 дол., тобто фактично він втратив, порівняно з тим, який тримав під матрацом, 100 дол., але не 300% і не 200% (а з цього саме почалися ваші з'ясування). Тому тут враховувати інфляцію, як на мене теж, не потрібно, розраховується, що в них фактично в 2015 році залишилося на руках. Але якщо розглядати ще й третього, який поклав 1000 дол. на доларовий депозит (з капіталізацією, приблизно під 8% на 5 років), то перший (в кого вдома 1000 дол.) втратив би приблизно 500 дол, а той, що на гривневому депозиті - приблизно 600 дол., порівняно з третім.
  8. Cvetyk

    Прогноз курса доллара к гривне

    Звичайно, так. Але скільки було тих, хто читаючи численні прогнози, що долар доросте до 50-100, купував по будь-якій ціні.
  9. Cvetyk

    Прогноз курса доллара к гривне

    Ви знову праві, але я, на жаль, ні за "білих", ні за "червоних", бо знаю, що ми - пішаки в чужій грі. Я про те, про що , на мою думку, треба було б писати в цій темі - більш менш конкретний курс на більш менш конкретну дату. Мені імпонують саме такі учасники, які не бояться дотримуватися умов цієї теми в такій складній ситуації, хоча це не говорить, що я їх підтримую. Адже те, що ми в майже занедбаній економіко-політичній ситуації, знає і відчуває кожен з нас на собі, та й тема для цього є окрема.
  10. Cvetyk

    Прогноз курса доллара к гривне

    Ви, звичайно, праві. Але справедливості заради, потрібно зауважити що ті, хто до цього дня при падаючому курсі здавали валюту, поки що програли менше, ніж ті, хто, дослухаючись до прогнозів в лютому, накупилися найдорожчого долара. Якщо цього боятися, то цю тему, взагалі треба закривати. Я більше підтримую Вашу точку зору, яку Ви висловлювали раніше, що треба думати своєю головою.
  11. Cvetyk

    Прогноз курса доллара к гривне

    Найперше повідомлення, з якого починалася тема:"Предлагаю в этой теме озвучивать свои прогнозы по курсу доллара к гривне. Срок прогноза - любой. Точность - тоже любая (можно называть конкретную цифру, можно - диапазон "от" и "до"). Главное - указывать срок исполнения прогноза." А для всього іншого, як на мене, інші теми, наприклад, "Экономико-политическая составляющая курсообразования".
  12. Cvetyk

    Прогноз курса доллара к гривне

    Щодо пристанища, якщо сім'я залишилася без доходів (втратили роботу, наприклад), то поки вони зорієнтуються, як заробляти далі, і чи скоро в них це вийде, Ви їм пропонуєте голодувати, але заначку не чіпати?
  13. Cvetyk

    Прогноз курса доллара к гривне

    я знаю масу людей, які несуть бакс на хлібчик і теж себе поки що непогано почувають, тому що купували його за курсом, значно нижчим за існуючий.
  14. Cvetyk

    Налоговая реформа. Налогообложение.

    5006х15%=750,90; 5006х1,5%=75,09; (5006-750,90)х3,6%=153,18. В сумі 979,17.
  15. Cvetyk

    Прогноз курса доллара к гривне

    До кінця 2014 року офіційний курс долара доріс, здається, до 16. А в бюджеті був закладений значно менший. І коли всі знають, що на 2015 рік курс один, то чому не можна ще "покращити" ситуацію і несподівано не зробити "сюрпрайз"?
  16. Cvetyk

    Прогноз курса доллара к гривне

    Мізки - найкраща стратегія, а якщо вони в паніці відмовляють, то жодна стратегія не допоможе.
  17. Cvetyk

    Прогноз курса доллара к гривне

    До липня ще так багато часу... Але будуть, а якщо дуже приспічить, то і по 10 продадуть. В хлібних магазинах сухарики за долари не продають, на жаль, та й оплату за комуналку в доларах не приймають.
  18. Cvetyk

    Прогноз курса доллара к гривне

    По-моєму, Молекула про те ж, "партія скаже" 19 - буде 19, і крім "партії" ніхто сказати не може, навіть той же Молекула.
  19. Cvetyk

    Прогноз курса доллара к гривне

    Звідти звідки всі курси 5, 8, 12,16, 20, 22, 30, 33, 36, 40 і навіть 42. А сьогоднішні курси Ви можете пояснити? І скільки вони протримаються?
  20. Cvetyk

    Прогноз курса доллара к гривне

    По-моєму, все, що відбувається зазвичай після її слів, протирічить потім її словам. А з ЗВР в нас хоча було раніше краще, але завжди не густо.
  21. Cvetyk

    Прогноз курса доллара к гривне

    В нашій безпросвітній ситуації, як мені здається, найкраще б було відмінити так зване "вільне" курсоутворення, оскільки зовсім не вільне, і встановити знову фіксований курс, як було при 5 чи 8, нехай це буде хоч 30, хоч 21,7, хоч 12. Звичайно, виконуємо вимогу МВФ, але як вже набридли ці МВФ-ські кредити, та й в ЄС, чесно кажучи, при цьому, що відбувається, перехотілося. А при фіксованому курсі хоч якийсь шанс з'явився б зрушити з місця.
  22. Cvetyk

    Прогноз курса доллара к гривне

    Ну, так це ж не тут, а в платній, тому саме тут Вас і "пытаются выставить "загонщиком" в доллар". Але я думаю, що більшість нічого не "пытается", просто Ваша позиція навіть для тих, хто з нею може не погоджуватися, має неабиякий вплив - якщо навіть маєш свою думку, то прочитавши Ваші коментарі, починаєш дещо сумніватися.
  23. Cvetyk

    Прогноз курса доллара к гривне

    Прогноз курса доллара к гривне Написано kostas на 13 March 2015 - 11:16 Данный источник снова предоставил мне информацию по поводу дальнейших движений курса до 15.05 - очень интересно, сбудется он или нет - об этом мы с Вами можем узнать только в середине мая Прогноз курса доллара к гривне Написано kostas на 24 March 2015 - 14:10 Knight XV, on 24 Mar 2015 - 14:04, said: Костас дал лишь один прогноз "15 марта курс будет +-25 грн/долл". II прогноза в понимании I не последовало. Дальше были витиеватые фразы в формате: мой источник дал мне инфо о движении курса до 15 мая, курса в 25.5 долго не будет, 25.(5) - это уже дно, курс 30 на 16 апреля слишком оптимистичен. Краткосрочного прогноза как было обещано после получения приза от Дм. Шаркина не последовало. Видно, решил на выкладывать сходу, а давать порционно-предупреждающие сигналы в стиле "Sapienti sat", ну что ж, мы и на этом ему благодарны. Все правильно поняли. А я говорил всем, что 25 это большой подарок и отличная возможность зайти в бакс по самый низкой цифре по крайней мере в этом году. Видимо не все прислушали к этой информации - очень жаль ...
  24. Cvetyk

    Прогноз курса доллара к гривне

    Як на мене, то нагнітання з ростом курса долара в лютому було теж шахрайством, як і зараз...
  25. Україна вистоїть в будь-якому випадку, бо і не таке витримувала. Наша влада хоче бути багатою і дуже, але разом з тим, кожен з них хоче бути багатим можновладцем в цій країні, а не багатою затичкою в чужій (один вже нагарбався і втік, що навіть діти мусять жити і вмирати під чужим іменем). В лютому ніхто вже не вірив, що ріст курсу валюти вони здатні зупинити, тим більше стільки протримати. але поки що тримають. Звичайно, зараз всі скажуть, що це негативно відобразиться на економіці, яка вмирає і так. Я думаю, що люди хочуть жити, працювати, український народ живучий, і тому економіка вистоїть, як і банківська система, тому що, по-перше, це вигідно нашій владі, бо якщо країна загнеться, за рахунок чого вони будуть багатіти. Якось же ми жили такий тривалий час при курсі 5, а потім 8, всі казали, економічно необгрунтований, потім говорили, що економічно обгрунтованим є 10-11, а пройшло трохи більше півроку, як вже тут всі кричать, що 25 - економічно необгрунтований. Не подумайте, що я - прихильник нашої влади, я - прихильник нашого народу. Чому народ зараз мовчить, бо він в усі часи розумів, що розраховувати потрібно тільки на себе. І зараз я навіть вірю в те, що в 2015 році курс буде якийсь час 20 і нижче, оскільки середньоарифметично за 2015 він має бути по бюджету приблизно 22, а був вже значно більше 30, тому повинен впасти короткочасно значно нижче 20 або тривалий час бути на рівні 21.
×