Перейти до вмісту

_Comando_

Форумчанин
  • Публікації

    133
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача _Comando_

  1. не зовсім співпадає з темою вже, але тут найдосвідченіші по Wise з яких карт на Wise можна закинути долар? Без конвертацій, маючи Долар на ракунку. Alfa в своєму сервісі малює 4% Wise попвнення через DebitCard (свариться що неамериканська картка) а GooglePay визначає картки кредитними і теж малює 3.7-4.3 % коміс для Альфи і УгрГаз карток. Можливо, Моно без комісії - але поки не первірив, не маю там USD.
  2. саме в Революті - я б не займався єрундою. Якщо менше 1 тис - то це мєлочі (10 доларів потенційно в місяць?), якщо суми більші - то комісія 0.5 в одну сторону. 1% якщо плануєте завершити "трейд".
  3. таке повідомлення було і в червні, і в липні, і в серпні. все видавали справно. Як на мене це шаблонне повідомлення. доповню - так, саме з припискою "не можемо гарантувати". без приписки десь на початку весни було.
  4. а навіщо пхати гроші в айбокси? чи стосується дропів і чужих карток? чи конкретні банки? Хіба занести гривню в касу Універсала для Моно або привата для Привата - є комісії?
  5. рахувати профіт в абс. числах і в гривні на різних сумах зняття - досить складно оцінити. додайте відсоток, з яким євровим курсом проводите порівняння - і по комісіям все ж краще знати їх , а не експериментувати. Де відсотки, а де фіксована сума. Де укр банка, а де банкомата в Європі. Ну і ліміти в 12500 грн на тиждень роблять це все досить напряжним і не надто цікавим. Та й не так багато чоловіків можуть дозволити собі такий туризм
  6. я питав автора - поки хтось ножками не сходе не узнає і не напише всі деталі - їх там не з"являється. Прокредіт теж з"явився пустий спочтаку, коли анонсував, а потім дозаповнили, коли з"явилися деталі по супутнім витратам.
  7. _Comando_

    Прогноз курса доллара к гривне

    Який останній тиждень? вчора був перший день коли вторинні операції привідкрили і хоч якось через телефон можна було щось продати, бо в автоматизованих системах - не можна було і досі ніззя. Так що ніяких ще "последняя неделя" не було - не треба придумувать.
  8. _Comando_

    Прогноз курса доллара к гривне

    це ви самі робили табличку, чи можете поділитися посиланням?
  9. _Comando_

    Прогноз курса доллара к гривне

    не хотєлки. було голосування серед тримачів - і білшість погодилася на заморозку/відтермінування. то ж це вже оголошено, погоджено, затверджено.
  10. _Comando_

    Прогноз курса доллара к гривне

    Але ж цю гривну їм дасть покупець, який так само , ймовірно, здасть долар щоб отримати гривню і купити умовно 40-відсоткові ОВДП. Якщо не здасть - то нехай "не купить". Можна навпаки спрогнозувати , що на Пн-Вт люди будуть готувати гривню, бо на відкритті можуть бути реально неочікувані дисконти і на ОВДП і на укр. акції (хоча вони позабіржово і так торгувалися цей час).
  11. _Comando_

    Прогноз курса доллара к гривне

    І як же ж це має вплинути на курс? гривневі ОВДП почнуть продавати з дисконтом - ок, їх дохідність стане 25% - ок. А курс тут де буде? Це вплине на розміщення військових, але Мінфін і так їх по 11-14 продавав в основному в НБУ.
  12. _Comando_

    Прогноз курса доллара к гривне

    отже ж... Україна ВЖЕ в дефолті (технічному). Уряд ВЖЕ не платить свої Євробонди (борги) - і якось кардинально - нічого для нас в моменті не сталося. Найближчими 3-6 місяців нічого нового Уряд поганого не скаже. Бо вже сказав - "поговоримо про все через 14-24 місяці".
  13. Пеерпитували за Wise - теж сьогодні успішно перевів. Privatbank(MC) -> Wise(Visa) transfer $70 (курс 37.03) (2592.59 + 2% комісія Приватбанк = 2644.17грн) пройшло з першого разу. Ефективний курс виходить той самий 37.78
  14. _Comando_

    Прогноз курса доллара к гривне

    а хіба зараз обмінки міняють виключно по курсу на табло(на бумажці)? 3й курс вже є, зветься оптовий зараз
  15. вже писали кілька припущень, що невдалі спроби з"їдають ліміти, картки Віза... ще якісь приколи. я свій ліміт вирішив на Револют використовувати. Був час, що у Привата закінчувався гарантійний депозит на вечір - тому зробив платіж після 00.00 Privatbank(MC) -> Revolut(Visa) transfer $395 (курс 37.03) (14627 + 2% комісія Приватбанк = 14922,22 грн) пройшло з першого разу. Ефективний курс виходить 37.78 наступні 15 тис на всякий випадок перешлю в інший день.
  16. Wise і раніше не приймав гривню. При переказі з Привата обираєте валюту - ПБ конвертує по своєму картковому курсу - і шле вже валюту. На Вайз заходить валюта. Але ліміт зараз 30 тис наче - що досить мало. Та і курс привата+ коміс вже не такий прекрасний.
  17. _Comando_

    Прогноз курса доллара к гривне

    не на місці, а лише біля Турції. До Тріполі йому ще пливти... До речі сьогодні ні про яке судно, що вийшло, не писали 😕 по 1 судну в день - повільненько...
  18. _Comando_

    Прогноз курса доллара к гривне

    ви б тоді і напруженість в Тайвані закладали б в обвал долара. Ні Косово, ні Сербія не відіграють супер суттєвого економічного значення для Єврозони. Тим паче не відобразиться на гривні.
  19. давно сам не пробував, може й інші вже не пробували. Моно випустив гривню на Револют. 700грн + 30грн комісія -> 18.48 Euro по 37,88 730/18,48 = 39,5 Ефективний курс вийшов, що забагато, але на більшій сумі буде трошки краще.
  20. цей курс вже місяць як не актуальний. бо Приват випускає по своєму курсу, а не по курсу Рево. щодо конвертації - почекайте день-два - і Приват вам дасть відкрити депозит (в рамках 50грн) з безготівковою конвертацією. Знов таки, питання в сумах - там 50 тис на міс. ну через 10 днів новий місяць - то ж 50+50 можна орієнтуватися.
  21. В последнее время в Киеве все плохо с парковкой, да и с пробками тоже бывает нехорошо. Так вот, зачем содержать свой автомобиль, который еще и ламается и стареет, в том числе теряет в стоимости. С Киевскими ценами на такси (дешево относительно других столиц Европы) - получается выгоднее и удобнее передвигаться даже на работу, не говоря уже о барах и ресторанах именно на такси. Никакой головной боли - где парковать, никто ли не притер, можно употреблять алкоголь (если речь идет о барах) - сплошные плюсы! Так вот хотелось бы услышать доводы в пользу собственного транспорта - так как минусов предостаточно! Конечно, есть еще вариант с велосипедами и мотоциклами - здесь сравнивать мне сложнее. Пускай высказываются пользователи. *все ответы интересны другим форумчанам, а значит точно получат плюс ;-)
×