Перейти до вмісту

gosha

Форумчанин
  • Публікації

    897
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем gosha


  1. 17.04.2024 в 22:56, Twin сказал:

    Не типова середа перейде в не типову пятницю,  так що тримайте кеди поруч) 

    П'ятниця дійсно нетипова вийшла, покупка нікому не потрібного $  вже 40,05/. Кеди порохом припали вже. )))


  2. 4 часа назад, metan сказал:

    Привіт. що там з прогнозами, буде міні відкат. чи будем помалу котитись до 40 на початок і вище?

    Пока откатываем вверх, не смотря на ожидания тут писавших про обвал. 

    Откат будет , но попозже,  рано откатывать пока ещё не нарослись. B)

    • Дякую 2
    • Хаха 1
    • Подобається 1

  3. 30.03.2024 в 07:16, valutominyailo сказал:

    І коли, на Вашу думку, ймовірно буде початок падіння? Бо наприклад по Вашим попереднім повідомленням можна було зробити висновок, що ріст не закінчиться ніколи.

    Я стараюсь меньше думать, а больше соображать. Поэтому не мечтаю наперёд, а играю по факту. 

    Вывод который вы сделали , не имеет ничего общего с тем о чём я  писал в сообщении, то ваши фантазии и не более того.

    • Дякую 1

  4. 4 часа назад, valutominyailo сказал:

    А таке питання - як Ви користуєтеся Вашими знаннями по майбутньому курса? Просто скупляєте валюту при будь-якій нагоді при появі вільної гривні (тому що пізніше буде дорожче)  під матрас ? 

    Я игрок, и  у  меня Фсё просто , в начале роста покупаю, в начале падения продаю, и так по кругу.  

    Депозиты и  ОВГЗ обхожу стороной , если шо.

    • Лайк 2
    • Хаха 2
    • Подобається 2

  5. Очередной " c треском вниз" даже откатом валютчика назвать язык не поворачивается. А хвалёный проводник Андрійко оказался безсильним развернуть поезд который едет покорять новые высоты.

    пА-слухам, Отчаянные в столице выставили покупку по 39,40/ ...... Явно шото знают. :popcorm2:


  6. 1 час назад, lutsak.oleg@ukr.net сказал:

    Ну як бачимо  шановні,на дану годину,вже другий рік підряд як  відміняється станція "хотілки"і поїзд розвертається в обратну сторону на попередні станції,тим самим полишаючи "ждунів" на вокзалі.......p.s ..пам'ятаю як півтори роки назад з неповагою ставились форумчани до головного провідника цього поїзда,а провідник то на своєму місці про що я не раз заявляв.....ах Андрійко ,а йда молодець...... 

    Стесняюсь спросить, а какой курс НБУ был у хвалёного Андрійка два года назад. ???.

    Сравните цифру двухлетней давності с сегодняшней , а потом ответьте на вопрос: куда поезд развернулася і кого оставили на вокзале. ??? . :biggrin:

    Я так понимаю , вы хотели сказать что мы очередной раз идём с "треском вниз" на обещанные вами 37 за $ , Да ???. :o

    • Лайк 2
    • Хаха 1
    • Подобається 1
    • Не подобається 1

  7. 15 минут назад, Modestus сказал:

    Уже есть и 39.45/ в киевских оптах, только вот биды на МБ с 39.43/ по состоянию на 11-00 припали ближе к 12-00 до 39.32/ , и, на моменте, ищут новый уровень около 39.35/ . Самым невозмутимым в этой ситуации является Пивденный - с утра пока держит продажу в онлайн /39.36 (вчера /39.33).

    Так бывает,  я так понимаю у Вас появилось желание продать никому не нужный $ и выйти в гривну , Да ??. :huh:


  8. А тем временем в Киеве смелые поставили покупку 39,37/ ...... Явно шото знают.:o

    В итоге " с треском вниз" превратилось в недооткат- лохотрон, для высадки дёрганых в гривну, а поезд поехал покорять новые высоты.:popcorm2:

    • Лайк 2
    • Хаха 1
    • Подобається 1
    • Не подобається 1

  9. 3 часа назад, Кремень сказал:

    Скажу Вам коллега так : качели они же не для всех, а только для тех, кто умеет анализировать и имеет возможность постоянно следить за рынком (за конкретный выбранный ним период). Кому это не дано - или на депозит, или на завод, иначе сальдо будет отрицательное.

     

    Так мне как раз было интересно узнать по факту цену риска от тех кто писал про продажу $, но не один из них почему-то не написал про откуп, или  при выходе в гривну , что это гривна нужна для депозитов.:mail1:

    • Лайк 3

  10. 2 часа назад, Koshechka сказал:

    У вас почему-то символ смелости =глупости, но тут я думаю таких нет особо, в пятницу была у всех возможность откупиться по 38.95-39, и это не 10 коп…

    Та да, возможности была у всех, только почему-то никто тут об этом не написал.  Я понимаю так, если хватило смелости писать про слив, то тогда пиши уже и про откуп по факту . Если слил на депозит, то при сливе об этом написать , а не в прошедшем времени. B)

    • Лайк 6
    • Подобається 1

  11. 22 часа назад, Кремень сказал:

    Сміливі почали виходити ще вчора, зараз вже можуть виходити якраз НЕ СМІЛИВІ 

    У не сміливих виникає питання, чому у сміливих не хватило сміливості написати про вихід вчора . ???.

     

    • Хаха 2
    • Подобається 7

  12. 34 минуты назад, valutominyailo сказал:

    Ок, ще доступніше поясню, що не коректно казати про те, що хтось щось втратив , поки не пройшов період на який розрахована операція "вихід-захІд" Уявіть, якийсь комерс наприкінці вересня закупив картоплю на 100 тис , у розрахунку зберегти її і продати у лютому на 150 тыс, і тут дізнається, що на початку жовтня міг би купити той об'єм картоплі за 90 тис гривень. Чи втратив цей підприємець 10 тис. ? Чи все ж він просто недоотримає частину прибутку у лютому, коли продасть свою картоплю, і буде підраховувати виручені кошти.

    А на початку жовтня порівнювати 100000 тис грн з 10 тонами картоплі - це все одно що порівнювати м'яке з теплим. 

    Або людина свій старий іржавий байк захотіла продати, але щоб продати дорожче, вирішила привести його трішки до ладу, і витратила на матеріали 5000 грн, а в іншому магазині могла це придбати за 4000 . Чи втратила ця людина 1000 гривень? Чи все ж просто знову ж таки не доотримає частину прибутку від продажу байка? 

    То ж, пропоную все ж дочекатися кінця червня, і там вже вирішити, хто і що втратив. Коли закінчиться гривневі депи і ті, хто зараз в йшов з долара знову увійдуть у долар.

    Хто сьогодні вийшов з $ по 39,25, за неповний тиждень вже має на 5500 грн. більше на кожній пачці, чем той хто здав поспіхом наприкінці минулого тижня по 38,70 , невже вам щоб це зрозуміти треба чекати три місяці.))))

    Кому потрібно це зрозумів, а хто зрозуміє це аж через три місяці значить йому це не потрібно.

    Не пишіть мені більше брєд у відповідь на пів сторінки, пліз.

    • Подобається 1
    • Не подобається 1

  13. 7 часов назад, valutominyailo сказал:

    Ключове слово тут саме "якщо" . Нє? Бо навіть , якщо буде в проміжку по 50, то навряд чи людина, не ризикнувша покласти гроші на депозит, поміняє по 50 і покладе в тумбочку, бо "а вдруг скину по 50, а бакс підніметься до 100?".  Тому якщо обговорювати сферичного коня у вакуумі, то краще треба було тоді біток по 20 центів купляти і класти у тумбочку ))) . Багато запаслися біткоїном? А ось якщо дійсно по факту хочете рахувати , то і підрахуємо, скільки заробили за три місяці ті, що скинули бакс зараз, і ті, хто у цей проміжок продадуть по 50 та покладуть у тумбочку.

    Я свої ризики порахував. 40,69 - моя ціна беззбитковості на прикінці червня. Все що буде нижче - мій профіт.

    По перше , слово "якщо" це не я сказав а ви, стверджуючи що курс 50 на протязі  3-х місяців якщо буде , то це не важливо, а воно як раз важливо і я вроді ясно пояснив чому.

    По друге, звідки вам знати що зробе людина яка продасть $ по 50 ???.

    Про $ по 100, сферичного коня в вакуумі та біткоін по 20 центів в тумбочці, то взагалі ваші фантазії ніпрощо, тому і коментувати немає що.

    Я вам вже порахував по факту, що той хто поспішив вийти з $  по 38,7 в кінці минулого тижня, станом на сьогодні вечір вже втратив 5 500 грн. на кожній пачці $.....

    • Подобається 4

  14. 7 часов назад, lutsak.oleg@ukr.net сказал:

    Гривні немає,заледве злив по 39.10,маяк на завтра "Тріском донизу".........p.s ..Андрійко дав можливсть злитись кому потрібно по хорошому курсу,всі наїлись........

    Я не знаю где вы живёте что там из ваших слов гривны нет чтобы продать никому не нужный $ по 39,10, но в Киеве пА-слухам пА 39,20/  гривну вагонами отгружали. :blush:

    На вечер Отчаянные поставили покупку 39,25/ ...... Явно шото знают....:rolleyes:

    И ещё , стесняюсь спросить, а ваш маяк на завтра "с треском вниз" - это обещанный вами доллар по 37 ,  Да . ???

    • Дякую 1
    • Подобається 1

  15. 15 часов назад, gosha сказал:

    Мова йшла про те , що хто поспішив скинути $ , вже через декілька днів втратив 3500 грн. на кожній пачці ......

    Далі буде.... 

    Сьогодні покупка вже 39,20/ . Спєшка привела до втрати 5000 грн. на кожній пачці.

    Спішити треба медлєнно, бо хто спішить той як правило спотикається.:blush:

     

    • Дякую 1

  16. 16 часов назад, valutominyailo сказал:

     Поясню. Якщо людина скинула бакс і поклала виручену гривню на тримісячний депо - то втрати/профіт потрібно рахувати буде САМЕ через три місяці. А в проміжках доллар хоч по 50 буде, головне - який курс буде саме тоді, коли людина отримає назад свої гривні здепозиту з відсотками і порахує, скільки заробила/втратила, якщо з отриманої гривні з процентами знову увійти в бакс.

    Бо сподіваюсь ніхто ж не думає, що на цьому форумі є люди, які просто скидують валюту, а гривню просто тримають у тумбочці, щоб через три місяці відкупитися дешевше? )

    Так що поки що варто казати - стосовно ваших слів - не втратив на кожній пачці, а недоотримав прибуток. А вже літо розставить всі крапки над "і"

    Пояснюю, якщо  $ в проміжку 3-х місяців буде $ по 50 ( так як ви пишите), то по закінченню депо у того хто продав пачку $ по 38,70 і поклав на депо, даже з відсотками без податку , буде на 90 000 грн меньше, чем у того не клав на депо а  просто продав $ по 50 і поклав в тумбочку гривню до того часу коли закінчується депо.

    Так що можете своїх курчат рахувати по осені , а я буду рахувати  їх по факту.  :pardon:

    • Дякую 1
    • Не подобається 1
×