Перейти до вмісту

sacey

Форумчанин
  • Публікації

    234
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем sacey


  1. Президент Володимир Зеленський підписав закон щодо удосконалення процедури виведення з ринку банків в умовах воєнного стану (законопроєкт №9107-1). https://banki.ua/news/prezydent-pidpysav-zakon-yakyy-robyt-mozhlyvoyu-nacionalizaciyu-sense-bank

    • Дякую 1

  2. Менше 40 Грн За Літр: Бензин Та Дизель Стрімко Дешевшають У Гуртових Закупках

     

    Нафтопродукти в гурті вже декілька тижнів поспіль продовжують знижуватися в ціні. Українські міні-НПЗ вже постачають бензин та дизель дешевше 40 грн за літр.

    У п’ятницю, 15 липня, в середньому по країні бензини в гурті можна було придбати за 46 грн/л, що на 2 грн/л нижче від цін минулої п’ятниці. Дизельне пальне, в свою чергу, в середньому за тиждень втратило 1,75 грн/л і торгувалося в гурті на рівні 47,25 грн/л. Про це свідчать дані моніторингу Консалтингової групи “А-95”.

    Бензин 15 липня можна було придбати в межах 44-47 грн/л, що нижче від цін минулої п’ятниці на 1-2 грн/л. При цьому низка трейдерів розповіли, що на ринку відчувається нестача високооктана з південного напрямку постачання, а західний ресурс А-95 надходить у їхні регіони постійно і ритмічно. На ринку також присутній бензин виробництва міні-НПЗ, його можна було придбати на цьому тижні за 37 грн/л, що на 20% дешевше від заводського пального.

    Пропозиції дизельного пального 15 липня перебували у межах діапазону 42-51 грн/л, що також нижче від цін 8 липня на 1-2 грн/л. Дизель виробництва “мініків” на цьому тижні пропонувався в ринок за ціною 40 грн/л, що на 18% дешевше від заводського ДП. За інформацією “А-95”, цього тижня ресурс дизельного пального виробництва міні-НПЗ стартуватиме з цінника 39 грн/л.https://sundries.com.ua/menshe-40-hrn-za-litr-benzyn-ta-dyzel-strimko-deshevshaiut-u-hurtovykh-zakupkakh/

    • Лайк 1
    • Подобається 1

  3. 27.05.2020 в 19:55, Docker сказал:

    "Там" продавцы с хорошим рейтингом, почему то продают по факту поступления в их местное отделение НБУ.

    В Москве очень удобно покупать то, что ещё у нас не выпустили. Потом опять на поезд и кому вопросы предъявлять?

    Не настораживает такой факт? 

     

    Не говорю там покупать. Сам факт, что у нас только начнут продажу. Северному соседу уже пару месяцев как отгрузили.


  4. Там на скрине - где цени (типо ниже)-это еще идут аукционы со стартовой цены в 1 грн., а окончательная цена будет значительно выше(там же видно-дата окончания торгов 4 и 15 июня)


  5. 4 часа назад, glory сказал:

    Что за страшилку показали на ТВ, что пересечные побежали в банки?

    фото 14:25 голосеевский р-н киева

     

    photo_2020-04-08_14-36-59 (2).jpg

    Обычное явление-просто раньше  люди были внутри, сейчас соблюдают карантинную дистанцию.

    • Лайк 1

  6. По словам пресс-секретаря Центра общественного здоровья Валерии Сало, сегодня в Киеве подтвердили 14 новых случаев коронавируса. Речь идет о пассажирах одного из самолетов, который прилетел в столицу.

    Видать Лукашенко правильно делает.

    • Лайк 1
    • Подобається 1

  7. В Україні підтверджено вже 63 випадки інфікування коронавірусом, повідомив в.о. гендиректора Центру громадського здоров'я Ігор Кузін.

    "Станом на цей час у нас є 645 підозр і 63 підтверджених випадки", - сказав він в ефірі телеканалу "Україна 24" у неділю ввечері.

    Кузін зазначив, що за останню добу зафіксовано 114 підозр на коронавірус.


  8. Приватбанк очолив чех Петр Крумханзл
     
    Раніше він працював, зокрема, в українській філії «Авалю»
    Наглядова рада Приватбанку призначила нового голову правління — ним став Петр Крумханзл. Про це повідомляють у прес-службі банку.

    «Одна з сильних сторін пана Крумханзла — це його чіткий стиль управління, спрямований на досягнення взаєморозуміння на шляху до виконання корпоративних завдань і цілей. Крім того, він має репутацію вартої довіри та надійної людини, відкритої і прямої у спілкуванні, здатної діяти раціонально в будь-якій критичній ситуації», — йдеться в повідомленні банку.

    Крумханзль 1989 року закінчив Карлів університет у Празі, за освітою математик. Із 2004 по 2011 роки працював у різних відділеннях Райфайзенбанку, зокрема, в українській філії.

    Також зазначається, що в якості члена правління з операційних питань в Райффайзен Банку Аваль Крумханзл під час кризи 2008року зменшив витрати за рахунок реструктуризації мережі відділень і впровадив нові бізнес-моделі.

    З 2011 по 2013 роки він працював у компанії Interim Management & Consulting, з 2013 по 2016 роки — головним операційним директором у словенській філії австрійської компанії Heta Asset Resolution.

    Останнє місце роботи — головний операційний директор у китайському Home Credit China.

    https://hromadskeradio.org/news/2018/01/10/pryvatbank-osolyv-cheh-petr-krumhanzl

    • Подобається 1

  9. Сегодня заказываем :“ХХІІІ зимові Олімпійські ігри” (номіналами 10 та 2 гривні, срібло та нейзильбер, відповідно) . В приложении от НБУ уже и фото есть этих монет.

    • Подобається 1

  10. Подниму, чтоб не пропустили (монета хоть и не будет ценной, но тираж не велик)- з  06 листопада  в 9.00 2017 року;       “100 років Національній академії образотворчого мистецтва і архітектури”

    • Подобається 3
×