Перейти до вмісту

humour411

Форумчанин
  • Публікації

    19
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача humour411

  1. Окрім закордонного паспорта ще якісь конкретні документи вимагали? І як у вас з пол мовою до речі?
  2. Дякую. Думаю це найкращий варіант на даний момент. Залишається відкрити рахунок у польському Citi. Треба мову підтянути
  3. Сума буде в районі $10000 за переказ. Всерівно прийдеться кордон з Укр перетинати (10K євро - макс без заповнення декларації/додаткового головного болю якщо не помилюся)
  4. Дякую. Я так і догадувався. Можливо є якісь варіанти у Європі (ті ж самій Польщі) зняти велику суму готівки доларом з амер рахунку? У США можу відкрити рахунок у будь-якому іншому банку, якщо це може полегшити якимось чином саме зняття чи переказ. Проблема в тому що в Укр суму переказу переведуть у гривню по курсу НБУ, коли через SWIFT наприклад пересилати, тому такий варіант не підходить.
  5. Є рахунок в США у Citi bank. Чи можливо будучи амер клієнтом банку зняти долари ( сума до $10000) у Польщі у будь-якому відділенні банку Сiti без відкриття якихось додаткових рахунків і так далі?
  6. humour411

    Прогноз курса доллара к гривне

    Ця гілка втрачає свою актуальність, адже ніхто навіть не береться шось прогнозувати. Це й нереально зробити в сьогоднішній ситуації. Ті що в доларах кричать 1000% вгору з понеділка, ті що сидять в грн - тільки вниз. Зараз набіжить мінусувальників я думаю Ті хто у валюті, заспокійтеся і тіштеся бо долар сьогодні і за міс часу буде коштувати рівно так само. Тим хто в грн теж вартує подумати чи бігти у купляти бакс по 30+. Тепер прогноз..найближчий міс будемо скакати у районі 25-29 на міжбанку. ЧР - це інша історія.
  7. humour411

    Прогноз курса доллара к гривне

    Вставлю і свої 5 копійок. Боляче дивитися як ми бідніємо з кожним днем, но маємо що маємо. Долар на міжбанку буде рости доти, поки попит (на долар) буде перевищувати пропозицію по продажу валюти, незважаючи на те що обсяг торгів буде складати навіть декілька млн гривень в день. І повірте, його будуть тянути і далі ті кому вигідно. Ще одна складова падіння гривні це паніка. Люди бігають здавати ост гривні щоб купити валюту, тим самим посилюючи тиск на гривню. Спекулянти на чорному ринку - це окрема тема. Думаю з часом їм то аукнеться. Як на мене подолавши позначку в 30 за бакс, якось вже всерівно що буде "как то дорожать".Після 30, курс 40 чи 50 вже не важливий. Нам потрібно припинити паніку..Краще купіть побутову техніку або щось інше із необхідного якщо є пару лишніх гривень, бо імпорт як такий може зупинитися якщо "натяжчики" і надалі будуть натягувати долар. Імпортери просто відмовляться купляти валюту по такому курсу. Вірю що все буде добре
  8. humour411

    Прогноз курса доллара к гривне

    А чому НБУ не візьме і не представить весь список із цих 14 "загонщиків" які відсторонені від торгів на міжбанку. Ця ігра в котика-мишку вже набридла. Вот я наприклад хочу знати конкретно. Я теж хочу . ДУЖЕ-ДУЖЕ ХОЧУ...
  9. humour411

    Прогноз курса доллара к гривне

    13.50 гривень за долар - у очах темніє, тиск піднімається, чорна сторона говорить "бери той залишок гривні і міняй бігом бо буде по 15, 16 sky is the limit..". Біла сторона шепче "не слухай її. Скоро відкат, вже запізно купляти долар, ну куди вже далі догори...". Перемагає біла сторона. Чекаємо. 14.00 за долар - починають трістися руки, ноги підкошуються. В голові наступні думки "Невже це можливо, ну скільки можна, все не можу більше чекати..треба бігти міняти. Хоча стоп, 14 грн..це п**ц як дорого..вже пік 100%..хммм, а може то холодильник купити бо моя довбає мене що їй треба із морозильною камерою. Але ж ціна вже на 2 тис дорожча. Обійдеться поки що за таку ціну". Чекаємо. 14.50 гривень за долар - ноутбук починає теж трістися, заходячи на міжбанк (а там і не пахне відкатом). Все! Немає більше сил чекати, беру ту гривню і біжу в найближчий банк міняти. Забігаю, а там кажуть що валюти взагалі немає. У відділенні окрім мене, знаходяться ще 4 оленя і кажуть що обійшли десяток банків і ніде не можна купити. Темінь... 15.00 грн за долар - відчай і вдавана байдужість, хоча у голові постійно крутиться думка..а як бути далі, як вижити на зарплату у 150 доларів...що буде далі з країною.. 15.50 грн за долар.. 23 травня..Яценюк в черговий раз заявляє що курс не стабілізується поки не отримаємо гроші від МВФ..вимикаю телевізор. Немає сил слухати цю брехню. 16 грн за долар..25 травня.. 95 бензин по 19 грн за літр, машин на вулиці майже не видно..ціни підскочили... Вмикаю телевізор..сьогодні були вибори. За попередніми результатами у 2ий тур виходять ..орош.. і ..имош.. Раптом терміновий випуск новин. Невідомі розстріляли голову НБУ Кубіва і власника ПриватБанку Коломойського коли ті знаходилися у ресторані "Київ" за діловою вечерею. 27 травня..за ост два дні долар на міжбанку обвалився до 12 грн. Багато людей досі не можуть зрозуміти причини такого різкого зміцнення гривні. P.S. Сорі за оффтоп народ. Це ніякий не прогноз. Можна вважати це казочкою перед сном із щасливим кінцем
  10. humour411

    Прогноз курса доллара к гривне

    Як і очікувалося, Степан Іванович не спішить відповідати на запитання у Фейсбук. Напевне дуже зайнятий з колегами по "цеху" із пошуком шляхів для подальшого стабільного росту гривні долара..що з них візьмеш "спекулянтів"... А стіна його на FB заблокована для не "друзів". Напевне боїться ласкавих коментарів від народу. Якщо станеться диво, і він відповість, відразу ж відзвітуюся До речі хотів знайти його НБУ-ий робочий email, без успіху поки що. Його колишня "депутатська" електронна адреса є (Kubiv.Stepan@rada.gov.ua), але очевидно він вже нею не користується після того як здав депутатський мандат. Тепер прогноз, ІМХО. Хоча це зараз невдячна справа. Надіюся психологічну позначку y 12 грн за бакс (по офіц курсу НБУ) ми не перетнемо. Люди вже на межі, купівельна спроможність впала, імпорт зупинився, та й запах шин ще з вулиць Києва остаточно не вивітрився. Ну і по теперішній ціні покупців на МБ ой як не багато. Перед Великодніми святами можливий відкат на 40-50 коп. А дальше напевне сам пан Кубів і Ко (ломойський) ще не вирішили як то бути
  11. humour411

    Прогноз курса доллара к гривне

    Народ, ми тут ламаємо голову собі над курсом..А може Кубів з Коломойським нам спрогнозують? Черканув пісьмо Степану Івановичу.
  12. humour411

    Прогноз курса доллара к гривне

    НБУ думаю не пропустить можливості "підтянути" курс до міжбанківського. Очікуємо 10.20 на завтра офіц курс? Ой перепрошую, 11.20. Мріяти ж не шкідливо Думаю ми вже досягли вершини. Oхочих купувати бакс по 11.50 явно не багато. Перед Пасхою можл відкат на 30-40 коп. А якщо серйозно, то зараз робити прогноз на пару місяців вперед то невдячна справа.
  13. humour411

    Банки, в которых мы держим деньги

    Вже немає куди рости. На наступний тиждень думаю поїзд відчалює на південь До речі зваживши всі за і проти (також почитавши відгуки клієнтів) зупинюся все таки на Креди Агриколь.
  14. humour411

    Прогноз курса доллара к гривне

    Шановні пасажири, потяг наближається до станції Північна. Час прибуття 11:55 із можливою затримкою 30 хв. Прошу приготуватися з речами до виходу. Нагадуємо, що адміністрація потягу не несе відповідальності за залишені речі у вагонах. Наступна станція Південна. Час прибуття уточнюється, оскільки очікується дозаправка потягу на станціяx Мена-Васильків-Феодосія. Бажаємо вам приємної подорожі.
  15. humour411

    Банки, в которых мы держим деньги

    Депозит планую ставити на 6 міс із зняттям коштів у кінці терміну депозиту без можл поповнення (макс відсоткова ставка яку розглядаю = 18%) Ось список потенційних банків, починаючи із найнижчої відсоткої ставки до найвищої. На даний момент я особисто схиляюся до OTP. А який вибрали б ви? Кредобанк (KredoBank) -14% Правексбанк -14% Райффайзен Банк Аваль - 15.25% OTP банк -16% Креді Агріколь банк (Credit Agricole) - 16.5% Також можуть бути запропоновані банки яких немає у списку. Дякую!
  16. humour411

    Банки, в которых мы держим деньги

    Шановні форумчани. Є трохи гривні (приблизно 80000) які хочу покласти на гривневий депозит. На долар міняти не хочу бо сиджу і так на ньому десь на проц 70% + купляти нічо не збираюся (техніка, бензин, продукти і так далі ) Задумався над вибором банку. За високими відсотками (вище 18%) не женуся теж. Наразі зупинився на OTP. Що скажете? Вартує туди класти? Або поставлю питання іншим чином. Якщо б на даний момент ви ставили гроші на гривневий депозит, то який банк вибрали б ви? Я думаю це питання актуальне для багатьох людей. Дякую!
  17. humour411

    Депозиты. общая тема.

    Шановні форумчани. Є трохи гривні (приблизно 80000) які хочу покласти на гривневий депозит. На долар міняти не хочу бо сиджу і так на ньому десь на проц 70% + купляти нічо не збираюся (техніка, бензин, продукти і так далі ) Задумався над вибором банку. За високими відсотками (вище 18%) не женуся теж. Наразі зупинився на OTP. Що скажете? Вартує туди класти? Або поставлю питання іншим чином. Якщо б на даний момент ви ставили гроші на гривневий депозит, то який банк вибрали б ви? Я думаю це питання актуальне для багатьох людей. Дякую! Перекинув цей пост до теми "Банки в яких ми тримаємо гроші". Адміни, прошу видалити це повідомлення.
  18. humour411

    Прогноз курса доллара к гривне

    sk1p, ну за ТРОЛЯ дякую! Ніякий я не Моцарт, можете рослабитися Можемо навіть по телефоні поговорити І чому б не послатися на когось, якщо людина каже толкові речі? А вирішив написати своє перше повідомлення тому що втомився читати то паскудство про $1 = 13, 14 і т.д.
  19. humour411

    Прогноз курса доллара к гривне

    Вставлю і свої 5 копійок. Сиджу на доларі, але думаю ми вже майже на вершині і тому зливаю по чуть-чуть. Як казав Моцарт (прогортайте десь зі сторінок 25 назад).. входимо і виходимо поступово, бо пік зловити майже неможливо. І обгрунтованих причин (Путлєр зі своїми г**донами на кордоні не береться до уваги) для подальшого падіння грн не бачу. Спекулянти вже не знають як тянути той бакс вгору. Терпіння людоньки, без паніки. Тут головне залізні яйця нерви і витримка. Скоро поїзд відчалює на південь! Чим вище піднімаємося, тим довше падаємо
×