Перейти до вмісту

humour411

Форумчанин
  • Публікації

    19
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем humour411


  1. еще вариант

    https://www.online.citibank.pl/p/e_usa.do

    дешево (8$), но надо открывать счет в польском Сити

    Дякую. Думаю це найкращий варіант на даний момент. Залишається відкрити рахунок у польському Citi. Треба мову підтянути  :)  


  2. Денис ,Вам вірно написав.

    можна або swift-ом або прямий wire-transfer (в останньому треба уточнити, чи можна це робити для нерезидента)

    нюанс: велика сума - то скільки нулів? бо коли класти нал. на рахунок, то питать переважно ніколи не виникає, а ось коли знімати готівку (багато), можуть лишні питання виникнути.... або тоді знімати "розумними" частинами.

    Сума буде в  районі $10000 за переказ. Всерівно прийдеться кордон з Укр перетинати (10K євро - макс без заповнення декларації/додаткового головного болю якщо не помилюся) 


  3. на 99% не получится

    польский Сити это всего лишь дочка, никак не связанная с американским Сити

    Дякую. Я так і догадувався. Можливо є якісь варіанти у Європі (ті ж самій Польщі) зняти велику суму готівки доларом з амер рахунку? У США можу відкрити рахунок у будь-якому іншому банку, якщо це може полегшити якимось чином саме зняття чи переказ. Проблема в тому що в Укр суму переказу переведуть у гривню по курсу НБУ, коли через SWIFT наприклад пересилати, тому такий варіант не підходить. 


  4. Є рахунок в США у Citi bank. Чи можливо будучи амер клієнтом банку зняти долари ( сума до $10000) у Польщі у будь-якому відділенні банку Сiti без відкриття якихось додаткових рахунків і так далі? 


  5. Ця гілка втрачає свою актуальність, адже ніхто навіть не береться шось прогнозувати. Це й нереально зробити в сьогоднішній ситуації. Ті що в доларах кричать 1000% вгору з понеділка, ті що сидять в грн - тільки вниз. Зараз набіжить мінусувальників я думаю :)   Ті хто у валюті, заспокійтеся і тіштеся бо долар сьогодні і за міс часу буде коштувати рівно так само. Тим хто в грн теж вартує подумати чи бігти у купляти бакс по 30+. Тепер прогноз..найближчий міс будемо скакати у районі 25-29 на міжбанку. ЧР - це інша історія. 

    • Подобається 4

  6. Вставлю і свої 5 копійок. Боляче дивитися як ми бідніємо з кожним днем, но маємо що маємо. Долар на міжбанку буде рости доти, поки попит (на долар) буде перевищувати пропозицію по продажу валюти, незважаючи на те що обсяг торгів буде складати навіть декілька млн гривень в день. І повірте, його будуть тянути і далі ті кому вигідно.
    Ще одна складова падіння гривні це паніка. Люди бігають здавати ост гривні щоб купити валюту, тим самим посилюючи тиск на гривню. Спекулянти на чорному ринку - це окрема тема. Думаю з часом їм то аукнеться. Як на мене подолавши позначку в 30 за бакс, якось вже всерівно що буде "как то дорожать".Після 30, курс 40 чи 50 вже не важливий. Нам потрібно припинити паніку..Краще купіть побутову техніку або щось інше із необхідного якщо є пару лишніх гривень, бо імпорт як такий може зупинитися якщо "натяжчики" і надалі будуть натягувати долар. Імпортери просто відмовляться купляти валюту по такому курсу.

    Вірю що все буде добре :)

    • Подобається 19
    • Не подобається 15

  7. А чому НБУ не візьме і не представить весь список із цих 14 "загонщиків" які відсторонені від торгів на міжбанку. Ця ігра в котика-мишку вже набридла. Вот я наприклад хочу знати конкретно.

     

    Я теж хочу . ДУЖЕ-ДУЖЕ ХОЧУ...

    • Подобається 4

  8. Народ, ми тут ламаємо голову собі над курсом..А може Кубів з Коломойським нам спрогнозують? :D   Черканув пісьмо Степану Івановичу.

     

    Браво! Жаль, не могу сделать то же самое. Аккаунт на Фейсбуке есть :) А вот смелости написать от своего имени... Вам проще :)

    И ... очень толерантное письмо, замечательно! 

    Поделитесь ответом? 

    Хотя, думаю, он вряд ли отвечает...

     

    Если не ответит дайте знать..У меня смелости достаточно...готов измазать дерьмом страницу коменданта от своего имени..еще и изнывающих от безделья хацкеров подключить.

     

    А Вам-то чего бояться? :) Вас он не знает :) :)

     

    Так, чур флейм не разводить больше. ОК?

     

    Если не ответит, продублируйте у него на стене, мы подключимся. Пусть видят, что народ прозревает и становится опасен . Авось оперативней думать начнут...

     

    Ідея просто чудова,треба почекати 2-3 дні ,домовитися всім дружньо ,в один день,одну і ту саму годину,всім дружньо "черканути" невеличкого листа,уявіть що буде , якщо одночасно 100 і більше листів, підтримаєте .

    Як і очікувалося, Степан Іванович не спішить відповідати на запитання у Фейсбук. Напевне дуже зайнятий з колегами по "цеху" із пошуком шляхів для подальшого стабільного росту гривні долара..що з них візьмеш "спекулянтів"...

    А стіна його на FB заблокована для не "друзів". Напевне боїться ласкавих коментарів від народу. Якщо станеться диво, і він відповість, відразу ж відзвітуюся  :) 

    До речі хотів знайти його НБУ-ий робочий email, без успіху поки що. Його колишня "депутатська" електронна адреса є (Kubiv.Stepan@rada.gov.ua), але очевидно він вже нею не користується після того як здав депутатський мандат. 

    Тепер прогноз, ІМХО. Хоча це зараз невдячна справа. Надіюся психологічну позначку y 12 грн за бакс (по офіц курсу НБУ) ми не перетнемо. Люди вже на межі, купівельна спроможність впала, імпорт зупинився, та й запах шин ще з вулиць Києва остаточно не вивітрився. Ну і по теперішній ціні покупців на МБ ой як не багато. Перед Великодніми святами можливий відкат на 40-50 коп. А дальше напевне сам пан Кубів і Ко (ломойський) ще не вирішили як то бути  :)

    • Подобається 6
    • Не подобається 1

  9. НБУ :ph34r:  думаю не пропустить можливості "підтянути" курс до міжбанківського. Очікуємо 10.20 на завтра офіц курс? Ой перепрошую, 11.20. Мріяти ж не шкідливо  :rolleyes: 
    Думаю ми вже досягли вершини. Oхочих купувати бакс по 11.50 явно не багато. Перед Пасхою можл відкат на 30-40 коп. А якщо серйозно, то зараз робити прогноз на пару місяців вперед то невдячна справа. 

    • Не подобається 1

  10. А Вы уверены, что доллар не вырастет больше? :)

     

    ОК. Из перечисленных банков мне лично больше всего импонирует Креди Агриколь.И ставка у них выше :)

     

    Ну, не люблю я OTP, очень "мутный" банк...

    Вже немає куди рости. На наступний тиждень думаю поїзд відчалює на південь  :)

    До речі зваживши всі за і проти (також почитавши відгуки клієнтів) зупинюся все таки на Креди Агриколь. 


  11. Депозит планую ставити на 6 міс із зняттям коштів у кінці терміну депозиту без можл поповнення (макс відсоткова ставка яку розглядаю = 18%) 
    Ось список потенційних банків, починаючи із найнижчої відсоткої ставки до найвищої. На даний момент я особисто схиляюся до OTP. А який вибрали б ви? 

    Кредобанк (KredoBank) -14%

    Правексбанк -14%
    Райффайзен Банк Аваль - 15.25% 
    OTP банк -16%

    Креді Агріколь банк (Credit Agricole) - 16.5%

     

    Також можуть бути запропоновані банки яких немає у списку. Дякую!  :) 
     

     

    humour411
    Шановні форумчани. Є трохи гривні (приблизно 80000) які хочу покласти на гривневий депозит. На долар міняти не хочу бо сиджу і так на ньому десь на проц 70% + купляти нічо не збираюся (техніка, бензин, продукти і так далі  
      :)) Задумався над вибором банку. За високими відсотками (вище 18%) не женуся теж. Наразі зупинився на OTP. Що скажете? Вартує туди класти? Або поставлю питання іншим чином. Якщо б на даний момент ви ставили гроші на гривневий депозит, то який банк вибрали б ви? Я думаю це питання актуальне для багатьох людей. Дякую!


    Я Вам советую:

    а) уточнить, на какой процент Вы можете положить в ОТР;

    б) выбрать банки, в которые можно положить по той же ставке (и выше).

    в) написать здесь перечень банков

    г) Вам с удовольствием не только я подскажут, в какие банки из перечисленных имеет смысл класть сейчас.


  12. Шановні форумчани. Є трохи гривні (приблизно 80000) які хочу покласти на гривневий депозит. На долар міняти не хочу бо сиджу і так на ньому десь на проц 70% + купляти нічо не збираюся (техніка, бензин, продукти і так далі   :)) Задумався над вибором банку. За високими відсотками (вище 18%) не женуся теж. Наразі зупинився на OTP. Що скажете? Вартує туди класти? Або поставлю питання іншим чином. Якщо б на даний момент ви ставили гроші на гривневий депозит, то який банк вибрали б ви? Я думаю це питання актуальне для багатьох людей. Дякую!


  13. Шановні форумчани. Є трохи гривні (приблизно 80000) які хочу покласти на гривневий депозит. На долар міняти не хочу бо сиджу і так на ньому десь на проц 70% + купляти нічо не збираюся (техніка, бензин, продукти і так далі  :)) Задумався над вибором банку. За високими відсотками (вище 18%) не женуся теж. Наразі зупинився на OTP. Що скажете? Вартує туди класти? Або поставлю питання іншим чином. Якщо б на даний момент ви ставили гроші на гривневий депозит, то який банк вибрали б ви? Я думаю це питання актуальне для багатьох людей. Дякую!

    Перекинув цей пост до теми "Банки в яких ми тримаємо гроші". Адміни, прошу видалити це повідомлення. 


  14. Даю гарантию, это написал сам Моцарт. Его манера. И заметьте, человек только что зарегистрирован, а уже своё первое сообщение так грамотно оформлено. Может и не он, но то, что это подставной ТРОЛЛЬ - гарантирую. А на Моцарта ссылается, потому что он для вас авторитет, практически Господь Бог. Не сотвори себе кумира. Думайте своей головой и побольше общайтесь С РЕАЛЬНЫМИ ЛЮДЬМИ, А НЕ С ВИРТУАЛЬНЫМИ. Всем удачи.

      sk1p, ну за ТРОЛЯ дякую! Ніякий я не Моцарт, можете рослабитися :) Можемо навіть по телефоні поговорити  :D 

     І чому б не послатися на когось, якщо людина каже толкові речі? А вирішив написати своє перше повідомлення тому що втомився читати то паскудство про $1 = 13, 14 і т.д. 

    • Подобається 1
    • Не подобається 2

  15. Вставлю  і свої 5 копійок. Сиджу на доларі, але думаю ми вже майже на вершині і тому зливаю по чуть-чуть. 

    Як казав Моцарт (прогортайте десь зі сторінок 25 назад).. входимо і виходимо поступово, бо пік зловити майже неможливо.  І обгрунтованих причин (Путлєр зі своїми г**донами на кордоні не береться до уваги) для подальшого падіння грн не бачу. Спекулянти вже не знають як тянути той бакс вгору. 

    Терпіння людоньки, без паніки. Тут головне залізні яйця нерви і витримка. Скоро поїзд відчалює на південь! Чим вище піднімаємося, тим довше падаємо  :)  



     




     

    • Подобається 2
    • Не подобається 1
×