Перейти до вмісту

valentin77

Форумчанин
  • Публікації

    6
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем valentin77


  1. 2 часа назад, Otass сказал:

    Смотреть на него страшно. Но надували то его согласованной эмиссией центробанков.  А вдруг и сдувают пузырь управляемо  и ожидаемый кризис - фейковый и  просто на нем можно заработать?

    Вы можете заработать продавая акции без покрытия , если вы знаете что это такое и уверены в пузыре и дате его сдувания ....

    • Подобається 1

  2. В 10.02.2018 в 10:25, Mozart сказал:

    В свете происходящего беспредела - а сейчас фактически идет цивилизованная "экспроприация запасов" - я не удивлюсь уже ничему.

     

    В 10.02.2018 в 10:01, orest777 сказал:

    Важливим фактором для зміцнення грн і на МБ і на готівковому ринку з понеділка буде "Китайський новий рік". Думаю. ніхто не буде сперечатися, що це важливий торг партнер наших економік (і офіційної і тіньової). Зараз, як би там не було, регулятору з викупом допомагають імпортери. А коли наступного тижня на весь вал валюти під виплату квартальних і місячних податків залишиться тільки регулятор? Тим більше, падіння ціни нафти спонукало нафтотрейдерів призупинити покупки в очікуванні кращої ціни. На готівці попит також сильно впаде, а пропозиція буде. Чого вартує тільки розпродаж автівок 17 модельного року, який триває ще до кінця місяця і якщо в минулому році чи не кожен місяць був рекордним щодо продажу автівок з 2014 року, то на розпродажі і поготів.

    Тепер, щодо 2008 року і аналогій. Шановні колеги, перед тим, як стверджувати, давайте розберемося. Перед 2008 роком був 2007, коли в США луснула іпотечна бульбашка. Поки і близько нічого такого не сталося, все досить схоже на фіксацію прибутку і корекцію після тривалого періоду безперервного росту, адже це мусило колись статися. Надто багато світових економік зараз в періоді стабільного економічного росту щоб обвалитися. Ну і щодо України, в той час наша економіка була наповнена РЕАЛЬНИМИ ЗАКОРДОННИМИ інвестиціями, включаючи шпекулятивний капітал та рівень експорту був в рази вищий ніж тепер. Зараз в економіці тільки подачки "інвесторів останньої інстанції" та капітали наших олігархів, які вони легалізують. Експорт на життєво необхідному мінімумі. Виходити з економіки особливо не має кому і немає куди (в світлі світових тенденцій боротьби з кримінальними грошима і відмиванням). І ще, в 2008 ми були звязані міцним канатом з РФ і наше падіння в значній мірі було повязано з ситуацією там (а там якраз був катастрофічний вихід спекулянтів і обвал більший ніж в розвинених економіках) Зараз такого тісного звязку немає.

    Я уже писав де знаходиться джерело швидких і кардинальних змін (коли зявиться політична воля, не відомо, але вона зявиться). Насправді, не все так зле.

    C 24 декабря портфель нерезидентов вырос почти на 7 млрд uah в ОВГЗ( нерезиденты это по сути профессиональные спекулянты) можно перевести эту сумму в доллары и посмотреть сколько за это время купил долларов НБУ .Поход под 27 не имеет смысла , может там стопы Самурая стоят, Cпонедельника вверх , максимкм прокол 27 стопы снять стопы ..

    • Подобається 2
×