Перейти до вмісту

dollar

Форумчанин
  • Публікації

    42
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Повідомлення, опубліковані користувачем dollar


  1. Хотів випробувати картку, поповнив в приват терміналі на 50грн, комісія при цьому 5грн (10%), кешбек за поповнення 0,28грн. Раніше приходило повідомлення про те, що комісія буде відшкодована у повному обсязі моментально.

    123.jpg

    • Лайк 1

  2. 14 часа назад, Lookerz сказал:

    Подскажите кто знает как ситуация за границей. Можно ли снять с карты Приватбанка деньги и рассчитываться ей?

    В четвер був в Польщі, розраховувався універсальною, все працює

    • Подобається 4

  3. Замовляю валюту вже в четверте, за день до видачі приходить повідомлення, що операцію не можливо виконати. На гарячій лінії кажуть що обмеження зняті, в відділенні, кажуть що потрохи видають, але є ряд проблем які не можна озвучувати. Перезаказав на 29.12


  4. В марте гривна рухнет с грохотом: курс будет зашкаливать
    Экономисты в один голос заявляют, что гривну ждет обвал уже в ближайшем времени. Нацвалюта сдаст позиции, а доллар будет стоить 30-50 гривен. http://antikor.com.ua/articles/91824-v_marte_grivna_ruhnet_s_grohotom_kurs_budet_zashkalivatj

    • Не подобається 1

  5. Вот если бы Вы написали о сливе ДО ТОГО... как на всех углах начали трубить об откате... Вашим словам цены бы не было.. 

    А сейчас...

     

    Кстати, если не сложно, найдите то сообщение, где писали, что 23,80 на покупку не будет еще долго. А я тогда ответил, что увидим их до 1 сентября?

    Нет времени искать... 

    Івано-Франківськ курси на 26.08.15     23,30  -  23,75


  6. Два з найбільших банків в Україні закінчили рік, втративши по мільярду «Райффайзен Банк Аваль» у 2014 році отримав 1,367 млрд грн збитку, банк «Надра» - 1,041 млрд грн.

    http://economics.unian.ua/finance/1038293-dva-z-naybilshih-bankiv-v-ukrajini-zakinchili-rik-vtrativshi-po-milyardu.html

    • Подобається 1

  7. Нацбанк ввел в Ощадбанк куратора. Особенный режим контроля установлен для банка, которым управляет близкий друг премьер-министра Арсения Яценюка – Андрей Пышный. Такой режим установлен до 1 января 2016 года. Кроме Ощадбанка, в режиме особенного внимания со стороны кураторов работают и другие системные банки, в том числе крупнейший ПриватБанк и другое государственное учреждение – Укрэксимбанк.

    http://forbes.ua/business/1387584-nacbank-vvel-v-oshchadbank-kuratora?utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=nacbank-vvel-v-oshchadbank-kuratora

     

    • Подобається 4

  8. Кіпрські інвестори "Укрнафти" мають намір вимагати від України $ 5 млрд.

    Така реакція трьох компаній - Littop Enterprises Limited, Dridgemont Ventures Limited і Bordo Management Limited, зареєстрованих в офшорній зоні Кіпр, які стверджують, що їм належить частина акцій ПАТ "Укрнафта", на спроби українського парламенту взяти під контроль управління і розподіл прибутку видобувних компаній, в яких державі належить 50% плюс одна акція. Фактично це реакція на прийнятий парламентом 14 січня законопроект №1310, згідно з яким внесена принципова поправка в закон про акціонерні товариства, яка дозволяє провести збори акціонерів при кворумі 50% плюс одна акція.

    Цей документ хоча і не дозволяє однозначно міноритарному акціонерові "Укртнафти" групі "Приват" Коломойського, яка володіє близько 42% акцій, ще довгі роки керувати цією компанію за своїм розсудом, але однозначно обмежить таке право з 2016 р. Навіть у тому випадку, якщо на наступній сесії Верховної Ради, з лютого 2015 р., депутатам не вдасться внести правки, які дозволяють вже в цьому році провести збори акціонерів "Укрнафти" без присутності недержавних акціонерів цього ПАТ.

    http://dt.ua/ECONOMICS/kiprski-investori-ukrnafti-mayut-namir-vimagati-vid-ukrayini-5-mlrd-161881_.html

     

    тому тільки ріст курсу $, головний єврей країни висосе всі гроші

    • Подобається 1
    • Не подобається 1
×