Close button

Третьякова "пройшлася" і по родичам зниклих безвісти

Третьякова "пройшлася" і по родичам зниклих безвісти

Народний депутат від парламентської фракції "Слуга народу", голова парламентського комітету з питань соцполітики і захисту прав ветеранів Галина Третьякова, що прославилася закликом стерилізувати безробітних, в яке стало вже скандальному відео зробила ще одну гучну заяву, повідомляє Страна.ua.

За її словами, родичі зниклих безвісти на Донбасі українців не повідомляють про їх смерті офіційно, щоб отримувати великі виплати.

У новому оприлюдненому уривку відео Третьякова підняла тему необхідності прибрати деякі пільги, щоб люди ними не зловживали. А як приклад зловживань вона назвала родичів безвісти зниклих українців під час конфлікту на Донбасі.

"У нас є зниклі без вести, і ми точно знаємо, що хлопець чи дівчина загинули, що їх розстріляли, але просто ми ще не добралися до місць поховання. Відповідно і батьки, і родичі знають, що вони загинули, але вони не хочуть констатувати смерть своїх родичів навіть якщо минув час і є судові рішення щодо загибелі людини. Родичі не хочуть, бо вони за це отримують гроші та великі - до 20-30 тисяч гривень на місяць за ту людину, який пропав безвісти ", - заявила Третьякова.
"Цей економічний сенс морально розбещує людини. Ідеологія: якщо я щось отримую від держави, то я фактично сідаю на шию тому, хто платить податки, тому, хто рядом со мною, мій побратим. якщо я отримую якусь пільгу, я у них відібрала - ця ідеологія чомусь відсутня в українському суспільстві. Я вважаю, що це спадок від Союзу: все тут моє, все мы тут поділили в Радянському Союзі, йдемо до комунізму ", - сказала нардеп.

Читайте також: Нардеп Третьякова знову оскандалилась

Новини

Популярні теми форуму

analytics