Close button

Де оформити кредит під заставу квартири на вигідних умовах?

Гроші кожному сучасній людині можуть знадобитися в будь-який момент, Однак далеко не кожен наважується взяти для цього позику в фінустанові. Причина тому - висока процентна ставка, яку доведеться виплачувати щомісяця, повідомляє Курс Украины.

Вирішити проблему допоможе заставу у вигляді квартири. Кредит під заставу житлової нерухомості залучає вкрай низькою ставкою і можливістю отримання досить Великої суми коштів.

silTq5OVoBpuGo2LfZVpYVSRPgkyu2csxtZNG3mp

Нюанси оформлення банківського кредиту під заставу квартири в Києві

Кредит під заставу квартири у столиці України можна отримати на досить велику суму. Різниця у вартості житла в Києві та менш великих містах просто колосальна. Якщо по областях ціни на квартири коливаються в межах сотень тисяч гривень, то в Києві вартість такої ж житлової площі в аналогічному стані починається від мільйона гривень. Це дозволяє отримати більше грошей під її заставу, які можна витратити на розвиток власного бізнесу або купівлю іншої нерухомості.

Але, де взяти кредит під заставу квартири в Києві на вигідних умовах? Перше, що спадає на думку - банки. Які умови вони пропонують? Наприклад, самий відомий банк України - "Приватбанк", кредитує власників нерухомості в Києві на суму, що не перевищує всього тільки 50% від ринкової вартості житла. Це - один з найнижчих показників на фінансовому ринку країни. Сумніву у потенційних позичальників викликають і інші умови:

  • сума кредиту найчастіше не перевищує 1 млн. грн.;
  • терміни кредитування - до 5 років;
  • мінімальна ставка - 20,9% річних. На практиці виходить досить велика сума, яка може виявитися непідйомною навіть для багатьох киян;
  • разова комісія при оформленні договору дорівнює 1% від тіла кредиту. Чоловік, який і без того потребує грошей, повинен зробити додатковий внесок, позбувшись певної суми грошей.

Умови в "ПриватБанку" дійсно не найкращі. Цікаво те, що серед десятків банків України навряд чи вдасться знайти установа, що пропонує більш вигідні позики.

te4R-UWR_sYkbp4Jbu7cGbEkD9t917xA89ITZxRN

Чому варто взяти позику в "Кредит 112"?

Компанія "Кредит 112" - одна з найпопулярніших організацій на ринку фінансових послуг країни. За більш ніж 15 років успішної роботи вона зарекомендувала себе, як надійний партнер сотень українців. Небанківська установа "Кредит 112" має в своєму розпорядженні власну базою з 150 інвесторів, що дозволяє їй пропонувати позики на досить великі суми.

При оформленні договору в компанії "Кредит 112" кожен її клієнт отримує масу переваг:

  • мінімальна процентна ставка - не більше 1,5% на місяць;
  • відсутні фіктивні акції, тому немає кредитів під 0%, але все позики видають на дуже вигідних умовах для позичальника;
  • можливість отримати до 80% від ринкової вартості квартири;
  • терміни кредитування - від 3 місяців до 10 років;
  • можлива сума кредиту - від 30 тис. до 30 млн. грн.;
  • прийняття рішення за позикою протягом 10 хвилин;
  • кредити видаються в гривні, без прив 'язки до іноземної валюти.

Причина популярності організації "Кредит 112" полягає не тільки в дійсно вигідних умовах кредитування, але і в прозорості її договорів. Компанія дорожить своєю репутацією і не намагається обдурити клієнтів. В її договорах відсутні додаткові платежі. Позичальник може погасити кредит достроково, не виплачуючи штрафи і комісії.

Компанія "Кредит 112" працює з людьми із зіпсованою кредитною історією. Вона довіряє своїм клієнтам і завжди готова піти на компроміси в разі непередбачених обставин.

Новини

Популярні теми форуму

analytics