Close button

Розроблена терапія регенерації серця

Розроблена терапія регенерації серця

Нове дослідження дає інформацію, щоб зрозуміти безпеку, ефективність та механізми дії нової серцевої терапії, повідомляє University of Helsinki.

Ішемічна хвороба серця (IHD) як і раніше вважається однією з основних причин смертності в усьому світі.

При розвитку IHD виникає хронічна ішемія міокарда, яка в деяких випадках ускладнюється періодами гострої ішемії у формі інфаркту міокарда. Пошкоджений міокард замінюється fibroznym рубцем, который активирует фізіологічні компенсаторні механізми зі складними наслідками, такими як ригідність міокарда і, в кінцевому підсумку, серцева недостатність.

Дослідницька група в університеті Гельсінкі спільно з державною лабораторією серцево-судинних захворювань (Пекін, Китай) дослідили на Мишачій моделі штучного інфаркту міокарда молекулярні механізми, що лежать в основі нового, легко клінічно реалізованого тканеінженерной підходу для стимулювання регенерації міокарда.

Tkaneinzhenernyy підхід заснований на локальній трансплантації дрібних шматочків аутологічної тканини вушка передсердя, званої mikrotransplantatami придатків передсердя (AAMs) на поверхню ishemicheski напруженого міокарда.

Результати дослідження опубліковані в журналі трансплантації серця і легенів.

В даний час ця терапія проходить оцінку клінічної безпеки та експертизу можливості як доповнення, якщо операції аорто-коронарного шунтування.

Новини

Популярні теми форуму

analytics