Close button

до постраждалих від погоди селах до Сі пір немає доступу

до постраждалих від погоди селах до Сі пір немає доступу

У постраждалих від паводків, що виникли внаслідок несприятливої погоди, прикарпатських районах не залишилося підтоплених будинків. Повідомляється, що вода ще стоїть в підвалах, і таких домогосподарств майже 400, повідомляє Курс Украины.

Сотні кілометрів доріг залишаються зруйнованими, пошкоджено близько 300 мостів, завдано значної шкоди береговим укріпленням.

На ранок 2 липня повністю відрізаними від зовнішнього світу залишаються два села, а до семи селам доступ обмежений через розмиті дороги.

Для того, щоб розчистити завали, які утворилися внаслідок зсувів, знадобиться досить багато часу, це справа не одного дня. Наприклад, у vyskokogrnom селі Яворів, повністю зруйновано або частково пошкоджено шість мостів, а безпеці людей загрожують десятки зсувів. Дорога до десятків будинків перекрита одним з таких зсувів.

Рятувальники надали місцевим мешканцям необхідну техніку, але з таким великим обсягом робіт і вона не справляється, тому питну воду і продукти харчування людям доводиться переносити на плечах.

Негода, розгулялася і в Одеській області. Там під загрозою затоплення виявилася траса Одеса-Рені.

Також синоптики попередили про погіршення погоди і в інших регіонах України.

Новини

Популярні теми форуму

analytics