Close button

Наслідки нічний негоду на Закарпатті

Наслідки нічний негоду на Закарпатті

Погода продовжує підносити неприємні сюрпризи. У ніч на 3 липня на більшій частині території Закарпаття склали короткочасні зливові дощі з грозами. Подекуди Негода призвела до локальних підтоплень домогосподарств, повідомляє Голос Карпат.

Зокрема, в с. Сусково Свалявського району внаслідок дощу розлився місцевий струмок і було підтоплено 20 приватних будинків. Крім цього, у Сваляві на ул. Гагаріна та вул. Лесі Українки два домогосподарства постраждали через різке підняття рівня ґрунтових вод, викликане зливою. В обох випадках для відкачування води залучалися відділення 9-ї державної пожежно-рятувальної частини.

wy2b0v6r10_big.jpg

Не обійшла Негода і Мукачівський район. Тут, знову ж таки через розлив місцевого потічка, в с. klochki було підтоплено 6 дворогосподарств. Для допомоги людям, зокрема відкачування води, на місце події виїхало відділення 18-ї державної пожежно-рятувальної частини.

2jwt14y0in_big.jpg

Також станом на 06:00 в області залишаються без електропостачання так населені пункти: с. тур'я пасіка, Мокра, mayurki, Порошково Перечинського району та с. Березово Хустського району.

Дані про кількість підтоплених домогосподарств уточнюються. Заходи з ліквідації наслідків підтоплень тривають, повідомив у ДСНС України в Закарпатській області.

Новини

Популярні теми форуму

analytics