Close button

Zynga купили турецьку компанію за 1,85 млрд

Zynga купили турецьку компанію за 1,85 млрд

Американська Zynga Inc., розробник популярних в соціальних мережах Ігор, повідомила, що закрила угоду з придбання всіх акцій, що знаходяться в обігу турецької Peak Games, повідомляє Интерфакс.

Суму угоди вона оцінила приблизно у $1,85 млрд.

Оплата відбувалася практично порівну грошовими коштами та звичайнісінькими акціями компанії.

У результаті угоди Zynga отримала від Peak Games дві франшизи Toon Blast і Toy Blast, які незмінно входять в топ-20 Ігор для iPhone в США протягом останніх двох років.

Peak Games як і раніше буде очолювати засновник і нинішній гендиректор компанії Сідар Сахін. Штаб-квартира компанії залишиться в Стамбулі.

В сукупності Toon Blast і Toy Blast мають в середньому понад 12 млн мобільних щоденних активних користувачів (DAU). Очікується, що придбання Peak збільшить цей показник у Zynga більш ніж на 60%, одночасно розширивши міжнародну аудиторію компанії.

Zynga планує оновити прогноз фінансових показників на 2020 рік в рамках публікації квартальної звітності 5 серпня, наголошується в повідомленні.

Котирування акцій Zynga знизилися на 2,4% за підсумками торгів у четвер. З початку поточного року капіталізація компанії злетіла більш ніж у півтора рази і зараз перевищує $9,1 млрд.

Новини

Популярні теми форуму

analytics